1. HABERLER

  2. DENİZ

  3. Honda Marine ürünleri yüksek performansları ile fark yaratıyor
Honda Marine ürünleri yüksek performansları ile fark yaratıyor

Honda Marine ürünleri yüksek performansları ile fark yaratıyor

Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor, 30 yıldır distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorları ve şişme botları ile deniz tutkunlarına kusursuz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

A+A-

Dünyanın en büyük motor üreticilerinden Honda,  üstün teknolojisini deniz motorlarına da uygulayarak 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Honda Marine’in sunduğu en yeni BF4-5 ve 6 beygir gücündeki dıştan takmalı deniz motoru modelleri;  hafifliği, kolay çalıştırma özelliği, düşük yakıt tüketimi, sessiz ve titreşimsiz performansıyla sınıfının en iyisi olarak gösteriliyor. İsteğe bağlı şarj edebilme özelliğine de sahip modeller konforlu taşıma sapı ve sınıfındaki en uzun süreli çalışma performansıyla taşınabilir motor konseptini yeniden tanımlayarak kullanım kolaylığı yaşatıyor.

honda-marine-kictan-takma-motor.jpg

Güvenilir, çevreci, sessiz ve sarsıntısız çalışma konforu sunan, zorlu koşullarda en yüksek performansı gösteren Honda dıştan takma deniz motorları, sahip olduğu ECOmo ve Programlı Yakıt Enjeksiyon sistemi sayesinde yüksek yakıt tasarrufu sağlarken üstün teknolojisinin kanıtı olarak tüm modellerine 5 yıllık garanti veren marka olma özelliği taşıyor. Honda Marine, teknelere ve şişme botlara yönelik geniş yelpazedeki motorları ile denizcilik tutkunları için en doğru tercih ve ideal kullanımı sunuyor.

Anadolu Motor güvencesi ile satışa sunulan Honda Marine’nin üstün teknoloji sahibi güvenilir ürünleri amatör ve profesyonel kullanıcılarının ilk tercihi olmaya devam ediyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2603 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.