1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İBB, Kanal İstanbul’dan çekildi!
İBB, Kanal İstanbul’dan çekildi!

İBB, Kanal İstanbul’dan çekildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki dönemde İBB-Ulaştırma Bakanlığı-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan ve mahkemelik olan 'Kanal İstanbul işbirliği protokolü'nden çekildiklerini açıkladı

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul işbirliği protokolünden çekildiklerini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin Kanal İstanbul protokolünden çekildiğini açıkladı. Kanal İstanbul meselesinin ciddiyetten uzak bir şekilde ele alındığını belirten İmamoğlu, Kanal'ın etrafına çizgi filmde 60 katlı gökdelen dikmek de kolay. Bu kadar ciddi bir konunun gayriciddi bir şekilde ele alınmasına karşı çıkacağız. Bu kadar net. Ya Kanal, ya İstanbul” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 aylık dönemde yaptıklarını açıkladığı toplantıda şu ifadeleri kullandı:

"Ne yaparlarsa yapsınlar bize engel olamayacaklar. Biz 16 milyon İstanbullunun hakkını aramaktan asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Bize karşı yönelecek antidemokratik yöntemler karşısında asla ve asla yılmayacağız, 16 milyonun hakkı olan konularda asla geri adım atamayacak, asla susmayacağız. Oturup izleyenlerin devri bitmiştir. Ben yaptım oldu devri bitti. 'Benim işim sanane' bitti. Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasının doğru olup olmadığını bilim insanlarıyla tartışacağız. Kapatıldığı için bu milletin kaç milyarı çöpe atılıyor seslendireceğiz. Başka bir niyet varsa bunu milletçe sorgulayacağız. Kanal İstanbul' Çizgi film yapmak kolay. Kanal'ın etrafına çizgi filmde 60 katlı gökdelen dikmek de kolay. Bu kadar ciddi bir konunun gayriciddi bir şekilde ele alınmasına karşı çıkacağız. Bu kadar net. Ya Kanal, ya İstanbul!"

Vira Haber

Bu haber toplam 3214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.