1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO bayramda 1,3 milyon yolcu taşıdı
İDO bayramda 1,3 milyon yolcu taşıdı

İDO bayramda 1,3 milyon yolcu taşıdı

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) Genel Müdürü Ahmet Paksoy, 9 günlük Kurban Bayramı tatili

A+A-

Paksoy, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul ve Marmara Denizi'nde deniz ulaşımına yaptığı yatırımlarla modern yolculuk kültürü yaratan İDO'nun, 9 günlük bayram tatilinde de yolcularına deniz yolunun keyif ve güveniyle hizmet verdiğini belirtti.

İDO'nun, Kurban Bayramı'nda Yenikapı, Bandırma, Bursa, Kartal, Pendik ve Yalova güzergahları ile araba vapuru hatları arasında toplam 4 bin 455 sefer düzenlediğini belirten Paksoy, 9 günde 1 milyon 391 bin 781 yolcu ile 209 bin 418 aracı güvenle taşıyarak pek çok kazanın meydana geldiği karayollarında yoğunluğun azalmasına katkı sağladıklarını vurguladı. Paksoy, açıklamasında, şunları kaydetti:

''Yolcularımızdan özellikle bayram tatilleri gibi yoğun trafiğin yaşandığı dönemlerde denizyolu ulaşımını önemsemelerini istiyoruz. Maalesef bayram tatilleri karayollarımızda yaşanan talihsiz kazalar nedeniyle acıya dönüşüyor. Denizyolu seyahati ise konfor ve güvenin yanı sıra zaman ve yakıt tasarrufu gibi pozitif çevresel faktörler açısından da önemli bir artı değerdir.''

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.