1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri

İDO, BUDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

A+A-

İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ve Şehir Hatları olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok seferini iptal etti. Bozcaada-Geyikli, Gökçeada-Kabatepe arasındaki bazı seferler de iptal edildi

İDO'NUN İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle iç hat seferlerini iptal etti.İDO’dan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün 2’nci bir duyuruya kadar tüm iç hat deniz otobüsü seferlerimiz iptal edilmiştir. Sirkeci-Harem araba vapuru hattımız hizmet vermeye devam etmektedir" denildi.

BUDO’NUN İPTALLERİ

BUDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamada ise 1 Aralık tarihindeki saat 07.00 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 07.30 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Büyükçekmece), 08.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.00 Bursa (Mudanya)- Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30 tarihindeki İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya), 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Bursa (Mudanya), 19.30 İstanbul (Büyükçekmece)- Bursa (Mudanya) seferlerinin hava koşullarıyla nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamaya göre 07:45, 08:45 Karaköy-Bostancı ve 07:55, 08:35, 09:35 Bostancı-Karaköy seferleri lodos nedeniyle iptal edildi.

ÇANAKKALE'DE DE SEFERLER İPTAL

Kuzey Ege'deki fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada-Geyikli 10.00 ve Geyikli-Bozcaada 11.00 seferlerini iptal etti.

Gökçeada-Kabatepe 07.00, Bozcaada-Geyikli 07.15, Geyikli-Bozcaada 08.00 ve Kabatepe-Gökçeada 09.00 seferleri de aynı gerekçeyle programdan kaldırılmıştı.

Diğer hatlardaki seferler, tarifede belirtilen saatlerde gerçekleştiriliyor.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 5125 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.