1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İDO ve DTO'dan çözüm toplantısı
İDO ve DTO'dan çözüm toplantısı

İDO ve DTO'dan çözüm toplantısı

Gemi Akaryakıt İkmal ve Sağlama Faaliyetleri ile 28 No.lu Gemi Yakıt ve İkmal Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi üyeleri ve İDO temsilcileri Deniz Ticaret Odası'nda toplandı.

A+A-

Gemi Akaryakıt İkmal ve Sağlama Faaliyetleri ile 28 No.lu Gemi Yakıt ve İkmal Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi üyeleri ve İDO temsilcileri feribotlarının hızlı geçmesi nedeniyle ikmal faaliyetlerinin tehlikeye girmesiyle ilgili toplandı.

28 Ocak Perşembe Günü(dün)13 No.lu Gemi Akaryakıt İkmal ve Sağlama Faaliyetleri ile 28 No.lu Gemi Yakıt ve İkmal Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi Başkan ve Üyelerinin talebi doğrultusunda; İstanbul Liman Başkanlığı’nda Liman Başkanı Muhammet Erdoğan’ın Başkanlığında toplantı yapıldı.

İlgili Meslek Komiteleri Üyeleri, İDO Yetkilileri ve İMEAK DTO sekreteryası arasında yapılan toplantıda;“İDO ait hızlı feribotların/teknelerin çok hızlı geçmeleri sebebiyle ikmal bölgesinde bulunan yakıt, barçlarını, küçük balıkçı teknelerini, su tankerlerini, acente botlarını çok sıkıntılı ve tehlikeli duruma düşürmesi sebebiyle ortak çözüm bulunması amaçlandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.