1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Denizciler Aksa'yı tercih ediyor
Denizciler Aksa'yı tercih ediyor

Denizciler Aksa'yı tercih ediyor

Jeneratör sektörünün lider markası Aksa, marin jeneratörleriyle tıpkı karada olduğu gibi denizde de yanınızda. Geliştirdiği mühendisliği düşük emisyonlu ve çevre dostu ürünlerle birleştiren Aksa Jeneratör, denizcilik dünyasının en çok tercih edilen jenera

A+A-

 Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, benzinli, dizel ve doğalgazlı jeneratörlerinin yanı sıra 4 ve 1050 arasında kW güce sahip marin jeneratörleriyle denizde de enerji ihtiyacınızı karşılamaya devam ediyor.

Aksa Jeneratör, yıllardır distribütörlüğünü üstlendiği Cummins Onan marka jeneratörlerinin yanı sıra, Amerika marin pazarının en katı emisyon standartları olan EPA Tier 3 seviyesine uygun olan John Deere motorlu Aksa Marin jeneratör modellerini de CNR Avrasya Boat Show 2016’da görücüye çıkarıyor. CE sertifikasına uygun olarak üretilen Aksa Jeneratörler, özel ses izolasyon kabini sayesinde hem gürültü kirliliğini önlüyor hem de düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle çevreye duyarlı bir yolculuk imkânı sunuyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4171 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.