1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. İDO’dan 23 Nisan için ek sefer
İDO’dan 23 Nisan için ek sefer

İDO’dan 23 Nisan için ek sefer

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili için oluşabilecek yoğunluklar için tedbirlerini aldı. İDO, mevcut tarifeli seferlerine ek olarak tatilciler için 26 feribot, 33 deniz otobüsü seferi olmak üzere toplam 59 ek sefer yapacak.

A+A-

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ek seferlerle ve avantajlı fiyatlarla karşılıyor. İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili döneminde yolcularına 59 ek sefer sunacak.

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili döneminin bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek oluşabilecek yoğunluklar için tedbirlerini aldı.

İDO, tatilciler için bir planlama yaparak toplam 59 ek seferi satışa açtı. İDO, mevcut tarifeli seferlerine ek olarak 26 feribot, 33 deniz otobüsü seferi yapacak.

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilinin Salı gününe gelmesi nedeniyle Cuma-Cumartesi gidiş, Salı dönüş olacak şekilde deniz otobüsü, hızlı feribot ve ferrycat seferleri için aşağıda listelenen 59 ek seferi satışa açtı.

İDO; Bandırma, Bursa, Yalova, Armutlu, Armutlu T.K., Marmara Adası ve Avşa Adası, Çınarcık, Esenköy lokasyonları için açılan 59 ek seferle hızlı ve konforlu hizmet anlayışıyla tatilcileri trafik yoğunluğundan kurtarmayı hedeflerken bir yandan da hesaplı seçenekler sunduğu kampanyalı biletlerin satışını sürdürüyor.

ido-1.jpgido-2-001.jpg

ido-3.jpg

ido-4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5912 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.