1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO'dan, Facebook'lu Kampanya
İDO'dan, Facebook'lu Kampanya

İDO'dan, Facebook'lu Kampanya

Facebook'ta İDO sayfasındaki soruları doğru yanıtlayanlara ücretsiz feribot ve vapur bileti hediye edilecek.

A+A-

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yer alan İDO kurumsal sayfasına üye olan kişiler arasından yaz boyunca, belirli günlerde, sayfada yayınlanacak soruyu doğru bilen kişilere ücretsiz feribot ve vapur bileti hediye edilecek.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yer alan İDO kurumsal sayfasına üye olan kişiler arasından yaz boyunca, belirli günlerde, sayfada yayınlanacak soruyu doğru bilen kişilere ücretsiz feribot ve vapur bileti hediye edilecek.

Bu kampanyadan da görüleceği üzere, firmalar sosyal ağların getirdiği yararları kullanma peşinde. "Sosyal ağlarda aktif bir şekilde yer alarak müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleyen İDO" şeklinde kendisini tanımlayan İDO da, en önemli platformlardan olan Facebook aracılığıyla takipçilerine ücretsiz İDO bileti kazanma şansı sunuyor. Bu kapsamda yaz sonuna kadar belirli günlerde İDO’ nun Facebook’ taki kurumsal sayfasına üye olan ve sorulan soruya ilk doğru yanıtı veren İDO takipçisi ücretsiz feribot ve vapur bileti kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler Facebook'taki idokurumsal adresine erişmeleri yeterli oluyor.

Ayrıca, Facebook’ tan İDO’yu takip eden kişiler, yapılacak organizasyonları da herkesten önce öğrenebilecekler.

Virahaber

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.