1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. İDO’dan, yarı yıl tatilinde misafirlerine 73 ek sefer
İDO’dan, yarı yıl tatilinde misafirlerine 73 ek sefer

İDO’dan, yarı yıl tatilinde misafirlerine 73 ek sefer

İDO, Sömestr Tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek oluşabilecek yoğunluklar için tedbirlerini alarak Bursa, Yalova, Armutlu gibi dış hatlarına toplam 73 adet ek sefer koydu.

A+A-

İDO, 19 Ocak Cuma akşamı başlayacak ve 4 Şubat Pazar günü sona erecek Sömestr Tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek oluşabilecek yoğunluklar için tedbirlerini alarak Bursa, Yalova, Armutlu gibi dış hatlarına toplam 73 adet ek sefer koydu.

 İki hafta boyunca birçok hattında ek seferler koyan İDO, bir yandan da hesaplı seçenekler sunduğu kampanyalı biletlerin satışını sürdürüyor.

İDO, iki hafta sürecek, milyonlarca öğrenciyi ve ailesini yakından ilgilendiren sömestr tatiline hazır. Özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşabilecek yoğunluğa karşı tedbirlerini geliştiren İDO, ek seferler koyarak bu yoğunluğu rahatlatacak.

İDO, sömestr için dış hatlarda toplam 1186 sefer yapacak

Tatilcilerin 19 Ocak Cuma gününden itibaren seyahat planlarını hayata geçirmeleriyle, kara, hava ve deniz ulaşımında ciddi bir yoğunluk beklenirken, İDO Sömestr tatilinde oluşacak yoğunluk nedeniyle talebi karşılamak amacıyla 73 adet ek sefer düzenleyecektir. İDO ek seferlerle birlikte Sömestr döneminde dış hat hızlı feribot ve deniz otobüsü sefer sayısı 1.186’ya ulaşacak.

İDO’ nun devam eden kampanyalarında çok hesaplı fiyat seçenekleri de, sömestr boyunca yolcularla buluşmaya devam edecek. Deniz otobüsü dış hatlarda, Bostancı-Yenikapı-Bandırma 35 TL, Kadıköy-Yenikapı-Bursa 16 TL, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K-Armutlu-Bursa 16 TL’den başlayan fiyatlarla, İDO’ da.

Vira Haber

Bu haber toplam 6179 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.