1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO’nun Tuzla iskelesi açılıyor
İDO’nun Tuzla iskelesi açılıyor

İDO’nun Tuzla iskelesi açılıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 5 Mart’ta Tuzla iskelesini açıyor. Tuzla’yı Marmara’nın diğer yakasındaki Yalova’ya bağlayan deniz otobüsü seferleri, Bostancı ve Kartal kalkışlı olarak gerçekleştirilecek.

A+A-

 İDO’nun 5 Mart 2016 Cumartesi günü başlatacağı deniz otobüsü seferleriyle birlikte Tuzla, bir yandan Yalova’ya, bir yandan da Kartal üzerinden Bostancı’ya bağlanacak. 

İDO’nun Bostancı-Kartal-Tuzla-Yalova seferlerini başlatmasıyla, bu dört yerleşimde ve civarında oturanlar ya da bu noktalara ulaşarak Marmara’nın iki yakası arasındaki konforlu ve güvenli yolculuklarını tamamlamak isteyenler için, birçok yeni avantaj da beraberinde geliyor.

Yeni alışveriş ve eğlence merkezine ulaşmak artık çok kolay

İDO’nun Tuzla’daki iskelesi, bölgenin yeni cazibe merkezlerinden Marina alanı içerisinde yer alıyor. İstanbul’un bu uzak köşesinde hayatı canlandıran yeni merkezde, alışveriş adasının yanı sıra eğlence parkı özelliği gösteren geniş bir alan da  bulunuyor. İDO’nun Tuzla’daki iskelesinin hemen yanından bu alanlara tüm gün ekspress servisler gerçekleştiriliyor. Böylece gerek Yalovalıların gerek İstanbulluların bu yeni alışveriş ve eğlence alanlarına uzaklıkları da, artık İDO’yla sadece bir deniz otobüsü mesafesinde.

Yalova’daki termal merkezlere ulaşmak için yeni bir seçenek

Tuzla’yı bir yandan Yalova’ya bir yandan Bostancı’ya bağlayan yeni seferler, aynı zamanda her iki taraftaki üniversite öğrencileri için, iki yaka arasındaki turistik merkezleri ya da termal otelleri ziyaret etmek isteyenler için, alışveriş yapmak isteyenler ve iş gezisi ile tatile çıkanlar için de yepyeni ve avantajlı bir seçenek sunuyor.

İDO’nun Bostancı-Kartal-Tuzla-Yalova seferleri, 5 Mart tarihinde başlayacak ve başlangıçta sabah akşam karşılıklı 2’şer, toplam 4 sefer gerçekleştirilecek. İDO’nun Tuzla-Yalova deniz otobüsü seferlerinin, hafta içi ve hafta sonu kalkış ve varış saatleri şöyle olacak:

İDO’nun seferlerine ve tarifesine www.ido.com.tr adresinden bütün ayrıntısıyla ulaşmak mümkün.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4880 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.