1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "İki bakanın adaylığını önemli"
"İki bakanın adaylığını önemli"

"İki bakanın adaylığını önemli"

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, sektörde yaşanan sorunların çözümü için İzmir'den iki yatırımcı bakan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in aday olmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi

A+A-

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, sektörde yaşanan sorunların çözümü için İzmir'den iki yatırımcı bakan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in aday olmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Deniz Ticaret Odası'nın Çeşme Ulusoy Liman Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantısına katılan Geza Dologh, Libya'dan gerçekleştirilen tahliye operasyonunun denizcilik sektörü adına çok önemli bir sınav olduğunu belirterek, "Tahliye olayında denizcilik sektörü çok güzel bir sınav verdi. Denizciliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık" dedi.

“Üç isimden randevu istedik”
Sektördeki sorunları Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'a anlatmak için randevu talep ettiklerini aktaran Dologh, "Günay ile Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir'den aday gösterilmesi çok güzel bir olay. CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in de İzmirli olması bizim lehimize. Sektörde yaşanan sorunların çözülmesi adına bu önemli üç isimle görüşmelerde bulunacağız" açıklamasında bulundu. Öte yandan Çeşme Ulusoy Liman Müdürü Celal Ulaş, kruvaziyer turizminde geride kaldıklarına işaret ederek Dologh'dan bu konuda destek istedi.

Yeni Asır
 

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.