1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanlığına Yeniden Yusuf Öztürk Seçildi
İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanlığına Yeniden Yusuf Öztürk Seçildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanlığına Yeniden Yusuf Öztürk Seçildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin 2022-2026 dönemi seçim süreci, bugün yapılan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden Yusuf Öztürk seçildi.

A+A-

Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yusuf Öztürk yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu’nda Mihri Çelik, Hakkı Deniz, Onur Nevzat Kanıer, Emre Hüseyin Soyuer yer aldı.

Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından toplanan Meclis’te yapılan seçimlerde, Meclis Başkanlığı’na Argun Gündüç, Meclis Başkan Yardımcılığı’na ise Ümit Yılmaz seçildi. Yeni Meclis’te Şükriye Vardar, Çağla Kubat ve Sinem Vildan Mecik olmak üzere üç kadın Meclis Üyesi yer aldı.

YENİ DÖNEMDE HIZLANARAK GİDECEĞİZ

Meclis Toplantısı’nda konuşan İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, 2013 yılında yapılan seçimleri kazanarak yönetime geldiğini hatırlatarak, “Bu bizim üçüncü dönemimiz olacak. Bu dönem daha farklı hareket edeceğiz. Ülkemiz ve İzmir denizciliği için daha hızlanarak gideceğiz. Daha etkin bir meclis çalışması gerçekleştirmek istiyoruz. Oda yönetimini ve meclisi asil, yedek üye ayrımı olmadan hep beraber yöneteceğiz. Çok sayıda çalışma grubu kurup, sorunların çözümü öncesi mutfak çalışması yapan bir organizasyon oluşturacağız. Genç üyelerimizin bu çalışmaların içinde yer almasını sağlayacağız. Denizciliğin 48 alt sektöründeki her bir sorunu, katılımcı anlayışla çözeceğiz” dedi.

imeak-dto-izmir-secimleri-1.JPG

İMEAK DTO İzmir Şubesi Meclis Başkanlığı’na seçilen Argun Gündüç ise bir teşekkür konuşması yaptı. Gündüç, “Beni bu onurlu göreve layık gören başta Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha sonra bu teveccühü gösteren meclis üyelerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün benim doğum günüm. Bu anı, aldığım en değerli hediye olarak da anılarıma katacağım” diye konuştu. 

imeak-dto-izmir-secimleri-2.JPG

Vira Haber

Bu haber toplam 7007 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.