1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. ''In-House Boat Show'' etkinliği 3-4 Mart’ta
''In-House Boat Show'' etkinliği 3-4 Mart’ta

''In-House Boat Show'' etkinliği 3-4 Mart’ta

X-Yachts tarafından her yıl düzenlenen geleneksel ''In-House Boat Show'' etkinliği, 3-4 Mart tarihlerinde şirketin Danimarka‘daki genel merkezi, marinası ve kapalı showroomunda yapılacak.

A+A-

X-Yachts tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ''In-House Boat Show'' etkinliği bu yıl 3-4 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

“In-House” etkinliği; yeni müşterilere X-Yachts sahiplerine üretim tesislerini ziyaret etmek, kızaktaki teknelerin anatomisini ve inşa kalitesini göstermek, X-Yachts’ın kendi marinası ve özel showroomunda sergilenen modelleri zaman sınırlaması olmaksızın daha yakından inceleyip tanımak ve şirket yöneticileri, mühendisleri, tasarımcıları ile bizzat tanışıp görüşmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

“In-House” ta bu yıl Xcruising modellerinden Xc 35, Xc 38, Xc 45 ve Xc 50 (MK I)’nın yanında, Xperformance serisinden Xp 38 ve yeni 2018 versiyonu Xp 55 görülebilecek. Ayrıca, yeni “X” serisinden, lansmanı geçtiğimiz günlerde Düsseldorf Boat Show’da yapılan X4.9 ve küçük kardeşi X4.3 de bu yıl In-House Boat Show’da sergilenen tekneler arasında yer alacak. Etkinliğe katılan ziyaretçiler, üretimdeki ve 2’nci el satıştaki pek çok tekneyi incelemenin yanında, X-Yachts çözüm ortaklarından North, Elvstrøm, Furlerboom, B&G ve Raymarine hakkında ilgililerden bilgi alma fırsatını bulacaklar.

Vira Haber

Bu haber toplam 10780 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.