1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İstanbul trafiğinden kaçanların yeni adresi: Concept Taxsea
İstanbul trafiğinden kaçanların yeni adresi: Concept Taxsea

İstanbul trafiğinden kaçanların yeni adresi: Concept Taxsea

Concept Marine’in hayata geçirdiği Concept Taxsea, yedi ayda 12 bin kişiyi trafiksiz ulaşımın konforu ile buluşturdu.

A+A-

Türkiye’nin lider yat firmalarından Concept Marine’in yedi ay önce hayata geçirdiği Concept Taxsea, bugün gerçekleştirdiği basın lansmanıyla gazetecilerle bir araya geldi. Lansmanda, faaliyete başladıkları günden bu yana İstanbul’da 12 bin kişiyi deniz ulaşımının konforuyla buluşturduklarını belirten Concept Marine Kurucu Ortağı Moris Algazi, “Yıl sonuna kadar hedefimiz bu rakamı 20 bin kişiye çıkarmak. Deneyimlerimiz gösterdi ki, talebi karşılamak üzere bu yıl yaptığımız yatırımı iki katına çıkaracağız. İstanbullulara trafikte geçirecekleri zamanı geri verip, gidecekleri noktalara daha keyifli ve hızlı ulaşım yapmalarını sağlamak için çalışacağız” dedi. Ortasından deniz geçen bir şehir olmasına rağmen deniz taşımacılığının hak ettiği konumda olmadığının altını çizen Algazi, “Concept Taxsea olarak yedi ay gibi kısa bir sürede 12 bin İstanbulluyu trafik stresi olmadan seyahat etmenin konforu ile buluşturduk. Hedefimiz, orta vadede deniz taşımacılığını İstanbul ulaşımının kalbine taşımak” dedi.

Tekne sayısı 2017 sonunda 20’ye çıkacak

Lansmanda konuşan Concept Marine Genel Müdürü Gürbüz Günenç de Concept Taxsea’nin şimdilik altı tekneden oluşan filosuyla hizmet verdiğini söyleyerek, yıl sonuna kadar bu rakamı 10, 2017 yılında ise 20 tekneye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Üç standart, üç VIP teknesiyle Boğaz ve Adalar hattında aktif ulaştırma hizmeti sunan Concept Taxsea, marina ve havaalanı-otel transferlerinin yanı sıra Boğaz ya da Adalar turu gezintileri, özel program ve organizasyonlar için günlük, haftalık ve aylık kiralamalarla 10 kişiye kadar VIP hizmet sunabiliyor. Concept Taxsea’nin aynı zamanda kurumsal şirketlerle, otellerle, restaurantlarla ve gece kulüpleriyle de anlaşmaları bulunuyor.

Concept Taxsea’ye günün her saati 444 9 093 numarası aranarak ulaşılabiliyor. Kullanım ücretleri ise Concept Taxsea’nin internet sitesinden hesaplanabiliyor.

ViraHaber.com


 

Bu haber toplam 4353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.