1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İstanbul üzerinde ‘Seyr-ü sefa’
İstanbul üzerinde ‘Seyr-ü sefa’

İstanbul üzerinde ‘Seyr-ü sefa’

Seabird Havayolları’nın düzenlediği ‘İstanbul Şehir Turu’ uçuşları,tarihi şehir İstanbul’u gökyüzünde keşfetmek ve eşsiz manzarasının doyumuna varmak isteyenler için yepyeni bir deneyim sunuyor.

A+A-

Seabird Havayolları’nın düzenlediği ‘İstanbul Şehir Turu’ uçuşları,tarihi şehir İstanbul’u gökyüzünde keşfetmek ve eşsiz manzarasının doyumuna varmak isteyenler için yepyeni bir deneyim sunuyor. Yolcuların uçuş sonrası uçaktan büyülenerek indiklerini aktaran Seabird’ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan sorularımızı yanıtladı.

Seabird Şehir Turu uçuşlarınız yolculara nasıl bir deneyim sunuyor?


Bu yeni hizmetimiz ile öncelikli amacımız, muhteşem güzelliklerle dolu İstanbul’u yerli ve yabancı tüm misafirlerimize bambaşka bir bakış açısından seyrettirebilmek. Yaklaşık 20 dakika süren İstanbul Şehir Turu uçuşlarımız, Haliç istasyonumuzdan başlıyor. Uçuşlarımızı 18 kişilik deniz uçakları ile gerçekleşiyoruz.
Haliç’ten kalkarak tarihi yarımada üzerinde başlayan İstanbul Şehir Turu, Avrupa Yakası sahili üzerindeki tarihi ve kültürel yapıları takip ederek Rumeli Kavağı’na kadar devam eder. Ardından Anadolu Kavağı ve Anadolu Hisarı üzerinden, bu kez Anadolu Yakası sahilindeki tarihi ve kültürel yapılar görülür. Uçuş, Kız Kulesi üzerinden tekrar tarihi yarımadaya yönelerek Haliç’te son bulur. 


Uçuşlar hangi uçaklarla, kaç kişilik yapılıyor? Hergün uçuşunuz var mı?


Seabird Havayolları olarak uçuşlarımızı; 18 yolcu kapasiteli, Kanada yapımı, dünyanın en güvenli çift motorlu ‘De Havilland DHC-6 Twin Otter’ uçakları ile gerçekleştiriyoruz.

Önceleri sadece haftasonları olan şehir turlarımız, yolcularımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda, artık haftanın her günü mevcut.

Bu uçuşları yapan tek firma siz misiniz? Başka şehirlere de yayılacak mı?


Seabird Havayolları olarak, deniz uçakları ile havadan İstanbulŞehir Turu yapan tek havayolu şirketiyiz. Yakın gelecekte Ege ve güney sahilleri ile ilgili birçok noktaya şehir turu uçuşları düzenlemeyi planlıyoruz.


Özel kampanya veya gruplara yönelik özel programlarınız var mı?


Belirli dönemlerde farklı fırsat sitelerinde şehir turlarımıza ait özel kampanyalarımız oluyor. Ayrıca özel uçuş isteyen misafirlerimiz için de İstanbul şehir turu düzenliyoruz.


Belli bir müşteri profili var mı? Kimlere hitap ediyor bu uçuşlar?


Karşılanabilir fiyatlarla hizmet sunduğumuz için her gelir düzeyinden yolcularımız oluyor. Ekonomik olması nedeniyle özel günler için uçak kiralandığı bile oluyor…


Son olarak, bu deneyimi yaşayan müşterilerinizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?


Hemen hemen tüm yolcularımız uçuş bittiğinde büyülenmiş bir şekilde karaya ayak basıyorlar. Özellikle zihinlerinde haritalardan sembolleştirdikleri İstanbul şehrini, çıplak göz ve gerçek renkleriyle teşhis etmenin zevkini ve telefonlarına kaydetmiş oldukları görüntüleri, çevreleriyle paylaştıklarını duyuyoruz . Hayalleri tetiklemeye yardımcı olan bu etkinlenme halinin bir sonucu olarak, son zamanlarda havada evlenme teklifi yapma talepleri, sıklıkla karşılaştıığımız bir durum haline geldi.

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.