1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul ve Çanakkale'de yoğun sis
İstanbul ve Çanakkale'de yoğun sis

İstanbul ve Çanakkale'de yoğun sis

İstanbul'da sis nedeniyle Şehir Hatları AŞ'nin bazı seferleri iptal edildi. Çanakkale Boğazı da yoğun sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı. Seferler ögle saatlerinde normale döndü.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş., Boğaz’daki yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ve Kadıköy-Eminönü seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle bazı noktalarda görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Öğlen saatlerinde sisin dağılması ile birlikte hayat normale döndü. İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatları AŞ'nin bazı seferleri yapılamadı.

Sabah saatlerinde özellikle Avrupa Yakası ile İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi azalırken D-100 Karayolu Halıcıoğlu mevkii ve Okmeydanı'nda sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Şehir Hatları AŞ de sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş, Kadıköy-Eminönü ile Üsküdar-Eyüp seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale Boğazı çift yönlü olarak transit gemi geçişine kapatıldı

Çanakkale'de gece yarısından itibaren etkisini artıran sis, denizdeki görüş mesafesinin düşmesine neden oldu.

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünce, kuzey ve güneyden girecek gemilerin kaptanları telsizle uyarılarak, boğazın saat 02.45'te çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu.

Sisin etkisini kaybetmesinin ardından gemi trafiğinin normale döneceği belirtilirken, arabalı feribot seferleri kontrollü bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 6008 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.