1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. ''In-House Boat Show'' kasımda
''In-House Boat Show'' kasımda

''In-House Boat Show'' kasımda

X-Yachts tarafından düzenlenen bu geleneksel etkinlik, 9 Kasım Cumartesi - 10 Kasım Pazar günlerinde X-Yachts'ın Haderslev / Danimarka 'daki genel merkezi, marinası ve kapalı showroomunda düzenlenecek.

A+A-

“In-House” etkinliği; müstakbel X-Yachts sahiplerine, üretim tesislerini ziyaret etmek, kızaktaki teknelerin anatomisini ve inşa kalitesini görmek, X-Yachts’ın kendi marinası ve özel showroomunda sergilenen modelleri zaman sınırlaması olmaksızın daha yakından inceleyip tanımak ve şirket yöneticileri, mühendisleri, tasarımcıları ile bizzat tanışıp görüşmek için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Ayrıca, üretimdeki ve 2’nci el satıştaki pek çok tekneyi incelemenin yanında, X-Yachts çözüm ortaklarından North, Elvstrøm, Furlerboom, B&G ve Raymarine hakkında hazır bulunacak ilgililerden bilgi almak fırsatını bulabilecekler.

“In-House” ta bu yıl Xcruising serisinden Xc 45‘in yanında, Xperformance serisinden Xp 44 görülebilecek. Ayrıca, yeni “PureX” serisinin bu yıl suya indirilen en küçük üyesi ve 2019 “Avrupa’da Yılın Teknesi” adayı X4.0 ile yine aynı seriden X4.3 ve X4.9 da, bu yıl In-House Boat Show’da sergilenen tekneler arasında yer alacaklar.

Vira Haber

Bu haber toplam 11760 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.