1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İstanbullines'ten memnun eden indirim
İstanbullines'ten memnun eden indirim

İstanbullines'ten memnun eden indirim

Deniz taşımacılığının yenilikçi markası ‘İstanbullines, kış indirimine yöneldi. Bu çerçevede Eskihisar ile Yalova hattında otomobil tek yön fiyatı 60 liradan 50 liraya, çift yön fiyatı 100 liradan 90 liraya çekildi. Fiyat indirimi tüketicileri memnun etti

A+A-

Deniz taşımacılığının yenilikçi markası ‘İstanbullines’, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında yeni yıla indirimle ‘merhaba’ dedi. Yeni yıldan hemen önce 28 Aralık’ta kış indirimini lanse ederek otomobil fiyatını tek yön 50, çift yön 90 TL’ye kadar çeken İstanbullines’tan bir hafta sonra hattaki rakiplerin de aynı indirimi uygulaması tüketiciye yaradı.

2013 yılında Eskihisar-Topçular hattında ikinci firma olarak servis vermeye başlayarak hattı rekabete açan İstanbullines, tüketicinin yüzünü güldüren adımlar atmaya devam ediyor. İstanbullines açıldığından bu yana; ‘çift yön kampanyası’, ‘nakit ödeme imkanı’, ‘gişelerden HGS geçişi’, ‘Denizbank işbirliği’ ile ‘fastpay mobil ödeme imkanı’ ve feribotların cep telefonundan izlenebildiği ‘mobil uygulama’ gibi bir çok yeniliği hayata geçirerek bu hattaki alışılagelmiş servis standartlarını alt üst etmeyi başardı.

Yolcularının beklenti ve talepleri doğrultusunda müşterisine dokunan adımları ile bilinen marka son olarak yılbaşı öncesinde başlattığı kış indirimi kampanyası ile hattaki tüm tüketicilerin yüzünü güldüren İstanbullines 28 Aralık günü lanse ettiği fiyatlarla otomobil tek yön fiyatını 60 TL’den 50 TL’ye çekti. Aynı biçimde otomobilin çift yön 100 TL olan fiyatı da 90 TL’ye düştü.

Kampanya ile TIR fiyatı 190 TL’den 170 TL’ye, kamyon ve otobüslerin fiyatı ise 115 TL’den 105 TL’ye geriledi.İndirimli tarifeyi 28 Aralık’ta süresiz olarak duyuran İstanbullines’ın bu adımı hattaki rakip servis sağlayıcıyı da harekete geçirdi. Yılbaşı tatilini takip eden günlerde rakiplerin de İstanbullines’ın kış kampanya fiyatıyla birebir aynı fiyatları anons etmesi, hattaki tüm araç ve yolcuların daha ekonomik fiyatlarla tanışmasını sağladı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.