1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İzmir Şubesi yeni başkanı belli oldu
İzmir Şubesi yeni başkanı belli oldu

İzmir Şubesi yeni başkanı belli oldu

14. Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, şube başkanlarını belirledi.

A+A-

 Gemi Mühendisleri Odasının İzmir Şubesi 14. Yönetim Kurulu seçiminde asıl üyeler belirlendikten sonra 18 Ocakta gerçekleştirilen toplantıda Gemi Mühendisleri Odasının İzmir Şube Başkanı Mehmet Önal oldu.

10 Ocak 2016 tarihinde yapılan Gemi Mühendisleri Odasının İzmir Şubesi 14. Yönetim Kurulu seçiminde asıl üyeler belirlendikten sonra 18 Ocakta gerçekleştirilen toplantıda Gemi Mühendisleri Odasının İzmir Şube Başkanı seçilen Mehmet Önal, başkanlık süresi boyunca yapacağı çalışmaları anlattı.

GMO İzmir Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önal, GMO İzmir Şubesinin hizmet alanı içerisindeki gemi mühendisleriyle bire bir temas kurulması gerektiğine dikkat çekti. Önal: “Hizmet alanımız Çanakkale’den Antalya’ya olan ciddi bir bölge. Amacımız bu bölge içerisindeki gemi mühendisi meslektaşlarımızla birebir temas kurabilmek. 2 yıl içerisinde en önemli görevimiz budur. Meslektaşlarımızla iletişim diyaloğunu arttırarak meslek etiğini oraya koyabilmek ve gemi mühendisliğine ait olan bu etiği de deniz sevgisiyle birleştirip toplumsal bir fayda olarak ortaya çıkarmaktır.” dedi.

MEHMET ÖNAL KİMDİR?

1985 Manisa doğumlu olan Mehmet Önal, 2009 yılı Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu. Yalçın Sabancı Holdingde 1 sene çalıştıktan sonra 2011 yılından itibaren 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsünde, Gemi İnşaat Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışıyor.

2012 yılında yüksek lisans öğrenimini yapan Mehmet Önal’ın doktora çalışmalarına devam etmekte.

GMO İzmir Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu;

Başkan: Mehmet Önal

Başkan Yard.: Nazif İnam

Sekreter: Çağdaş Sevinç

Sayman: Ünal Özsır

Üye: Nazif Kocaman

Üye: Ceyla İnmeler

Üye: Halil Yazıcıoğlu

ViraHaber

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.