1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaçak teknesi alabora oldu: 1 çocuk öldü
Kaçak teknesi alabora oldu: 1 çocuk öldü

Kaçak teknesi alabora oldu: 1 çocuk öldü

Ege Denizi'nde çıkılan umut yolculuğunda, rüzgarlı havada ters dönen sürat teknesinden suya düşen 11 kaçaktan 4 yetişkin erkek kurtarılırken, 4 yaşlarında bir kız çocuğunun ise cesedine ulaşıldı. Kayıp olan 6 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

A+A-

Yunanistan'da yayın yapan 'www.protothema.gr' adlı sitenin haberine göre; Türkiye kıyılarından Yunanistan'ın Midilli Adası'na doğru yola çıkan, içinde 11 kişinin bulunduğu kaçak teknesi, şiddetli rüzgarla oluşan dalgalar nedeniyle alabora oldu. Bölgedeki balıkçıların bu sabah 06.00'da fark edip haber vermesi üzerine olay yerine giden Yunan Sahil Güvenlik ekipleri, çalışma başlattı. Ters dönen tekneden suya düşen 4 yetişkin erkek kurtarıldı. 4 yaşlarında bir kız çocuğunun ise cesedine ulaşıldı. Kayıp olduğu belirlenen 6 kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. Bölgede üç Yunan Sahil Güvenlik botu ile iki helikopterin arama kurtarma çalışması yürüttüğü belirtildi.

Öte yandan Bodrum'dan son iki gün içinde İstanköy (Kos) Adası'na botlarla 43 kaçağın geçtiği, Ege'nin kuzeyinden ise Midilli'ye bu sabah 70 kaçağın ulaştığı öne sürüldü.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.