1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC bayramda tatile gidemeyenleri tatile çıkarıyor
MSC bayramda tatile gidemeyenleri tatile çıkarıyor

MSC bayramda tatile gidemeyenleri tatile çıkarıyor

MSC Cruises bayramda tatile gitmeyenleri, bayramdan sonra tatile çıkmak için teşvik eden, bir kampanya başlattı. MSC Magnifica gemisi ile gerçekleşen Ege-Adriyatik tur paketlerinde, aynı kabindeki 2. Kişi tur ücretinin yarısını ödüyor.

A+A-

Ramazan bayramını seyahat ederek değerlendirmek isteyenler gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı seyahatlerine çıktı. Bayram dönemleri, diğer zamanlara kıyasla daha pahalı olması nedeniyle, pek çok seyahat sever de, yaz dönemi içinde farklı bir tarihte, daha ekonomik tatil yapabilmek için bayramı tercih etmedi.

MSC Cruises bayramda tatile gitmeyenleri, bayramdan sonra tatile çıkmak için teşvik eden, bir kampanya başlattı. Yaz sezonu boyunca, MSC Magnifica gemisi ile gerçekleşen Ege-Adriyatik tur paketlerinde, aynı kabindeki 2. Kişi tur ücretinin yüzde 50’sini ödüyor. Üstelik bu promosyon 3 ve 4 kişilik kabinlerde de geçerli. Bu indirimler, Temmuz-Ağustos ve Eylül’ün ilk haftasına kadar olan Ege Adriyatik programlarında geçerli… 

MSC Magnifica ile katılacağınız gemi seyahatinde Venedik, Bari, Katakolon, Mykonos, Pire(Atina) ve Dubrovnik’i doyasıya gezebilirsiniz. Promosyonun sınırlı sayıda kabin için geçerli olduğunu hatırlatalım. Erken gelen fırsatı değerlendirecek, bizce kaçırmayın.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.