1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaptan tekne turunda kalp krizi geçirdi
Kaptan tekne turunda kalp krizi geçirdi

Kaptan tekne turunda kalp krizi geçirdi

Fethiye'de RFC IS LİFE' isimli teknesiyle yerli ve yabancı turistlere tur düzenleyen Veysel Çobanoğlu, gezi sırasında fenalaştı. Çobanoğlu, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sahibi olduğu ve kaptanlığını yaptığı teknede turistleri gezdirirken kalp krizi geçiren 53 yaşındaki Veysel Çobanoğlu, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı. Çobanoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Fethiye'de teknesi ile yerli ve yabancı turistlere tur düzenleyen Veysel Çobanoğlu, gezi sırasında fenalaştı. 'RFC IS LİFE' isimli teknede bulunanlar 112 Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Kısa süre içerisinde Göcek Domuz Adası Mevkii'ne ulaşan Sahil Güvenlik ve 112 Acil servis ekibi, kalp krizi geçirdiği belirlenen Çobanoğlu'na tıbbi müdahalede bulundu.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrası kıyıya ulaştırılarak ambulansa alınan Çobanoğlu, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Çobanoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Tur teknesi de yedeklenerek içindeki turistlerle birlikte Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı İskelesi'ne getirildi.

tekne_kriz.jpg

tekne_kriz1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6996 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.