1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kayıkçılar Kooperatifine Yeni Yer
Kayıkçılar Kooperatifine Yeni Yer

Kayıkçılar Kooperatifine Yeni Yer

Bartın'ın Kurucaşile İlçesinde Kayıkçılar Kooperatifine ait kayık, tekne ve sandalların yerinin değiştirilmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

A+A-

Kurucaşile İlçesinde otel ve pansiyon yapılarak, ilçenin yatak sayısının artırılması ve ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklamasının sağlanması amacıyla çalışma başlatıldı.

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Kayıkçılar Kooperatifinin yerinin Gargıcak Mahallesi'ndeki dolgu sahasının olduğu yere taşınması gerektiğini söyledi. Kayıkçılar için yeni bir yer yapılması için proje başlattıklarını ve projeyi gerekli mercilere ulaştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Sayın, "Kayıkcılar Kooperatifine bağlı kayıkçıların yerinin Gargıcak Mahallesi dolgu sahasının olduğu alana taşınması gerekiyor. Burada 13 dönem arazi var. Kayıkçılar Kooperatifinin eski yerindeki sahada imar izni var. Burası temizlenince bu alana otel ve pansiyonlar yapılacak ve yatak kapasitesi artırılacak. Bu sayede ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama imkanı da sağlanmış olacaktır" dedi.

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, ilçenin turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik çalışmaları yapmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.