1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. KEGM'de toplu iş sözleşmeleri görüşülmeye başlandı
KEGM'de toplu iş sözleşmeleri görüşülmeye başlandı

KEGM'de toplu iş sözleşmeleri görüşülmeye başlandı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personelinin çalışma şartlarını ve özlük haklarını düzenleyen 10. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri “ERV NENE HATUN” gemisinde başladı.

A+A-

10. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri açılışına, KEGM Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce, Genel Müdür Yardımcısı Vekili Hakan Vural, Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) Genel Sekreteri Adnan Çiçek, Türkiye Denizciler Sendikası Başkanı (TDS) Hasan Pekdemir, her iki sendikanın yetkilileri ile KEGM daire başkanları ve bazı yöneticileri katıldı.

KEGM Genel Müdür Vekili Olcay Özgürce, yaptığı açılış konuşmasında toplu iş sözleşmesinin tüm çalışanlara ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne hayırlı olmasını temenni etti.

kegm_topluissozlersmeleri_2.jpg

TÜHİS Genel Sekreteri Adnan Çiçek ve TDS Başkanı Hasan Pekdemir’in konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçilerek görüşmeler yapıldı.

Yapılan görüşmeler sonrası ERV Nene Hatun gemisi gezdirilerek geminin faaliyetleri, sevk ve idare şekilleri hakkında heyete kısaca bilgiler verildi.

kegm_topluissozlersmeleri_3.jpg

VİRA HABER MERKEZİ | ViraHaber.com

Bu haber toplam 5769 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum