1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Kışın Cilt Kuruluğuna Ne İyi Gelir?
Kışın Cilt Kuruluğuna Ne İyi Gelir?

Kışın Cilt Kuruluğuna Ne İyi Gelir?

Cilt yapınız kuru, karma ya da yağlı olabilir. Yine de kış mevsiminde cildinizde bir kuruluk hissedebilirsiniz. Çünkü soğuk ve rüzgarlı hava koşulları nedeniyle cildin nem dengesi alt üst olabiliyor.

A+A-

Kuruma beraberinde çatlama, pullanma gibi istenmeyen cilt sorunlarını da getirebiliyor. Peki, kışın cildi nemli tutmanın yolu ne? Cilt kuruluğuna ne iyi gelir?

Öncelikle size önerimiz kış mevsiminde cildinizin bakımını asla ihmal etmemenizdir. Bunun için pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz ve cildinizin nemli kalmasını sağlayan Yves Rocher cilt nemlendirici ürünleri kullanabilirsiniz. Bilmeyenler için aktaralım, bu marka cilt bakım ürünlerinde bitki özlerinden faydalanıyor. Paraben içermeyen cilt nemlendirici ürünler hızlı bir şekilde eminim sağladığı için cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmıyor. Ayrıca yoğun bir şekilde cilt kuruluğu yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiş olan ürün serileri de var. Cildin 48 saat boyunca nemli kalmasını sağlayabilen ürünler bu seride kullanıma sunuluyor.

Cilde Bakım Yaparken Nemlendiren Ürünleri Seçin!

Cilt kuruluğuna bağlı olarak ortaya çıkabilecek çeşitli cilt sorunlarını önlemek amacıyla siz de yoğun nemlendirici içeren bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Eğer cilt kuruluğu ile birlikte farklı cilt sorunları da yaşıyorsanız bu sorunlarla mücadelenize yardımcı olabilecek ürünleri de markanın cilt bakım ürünleri kategorisinde bulabilirsiniz.

Örneğin yaşlanma karşıtı ya da leke karşıtı ürünler aynı zamanda cildi nemlendirme özelliği ile de ön plana çıkıyor. Gözenek sıkılaştırıcı etkisi olan ya da cilde aydınlık bir görünüm kazandıran cilt bakım ürünleri gün içerisinde sadece birkaç dakikada uygulanabiliyor. Hızlı bir şekilde cilde nüfuz etmesi nedeniyle cildin çok kısa bir sürede nemlenmesi mümkün olabiliyor.

Kış mevsiminin çetin hava şartlarından cildinizin olumsuz yönde etkilenmemesi için özellikle nem konusuna odaklanmanız gerekiyor. Cildinizin nem ihtiyacını düzenli olarak karşılamanız aynı zamanda farklı cilt sorunları yaşamanızı da önleyebilir. Bu nedenle nemlendirici içerikli bitkisel ürünlere yönelmenizde fayda var. Yves Rocher markası tarafından geliştirilen bitkisel cilt nemlendirici ürünleri internet sitesinde de inceleyebilirsiniz. Pek çok ürün indirimli fiyatlarla markanın web adresinden temin edilebiliyor. Üstelik ücretsiz kargo fırsatları da sunuluyor.

Bu haber toplam 3483 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.