1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. KOSDER, kamu ve özel sektörü iftarda buluşturdu
KOSDER, kamu ve özel sektörü iftarda buluşturdu

KOSDER, kamu ve özel sektörü iftarda buluşturdu

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), tarafından düzenlenen iftar daveti denizcilik camiasını bir araya getirdi.

A+A-

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), tarafından düzenlenen iftar daveti denizcilik caminasının kamu ve özel sektörünü bir araya getirdi.

KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar davetine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denizcilik Müsteşar yardımcısı Suat Hayri Aka, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Yapıları ve Tersaneler Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Denizcilik Meclisi Başkanı Erol Yücel, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın,  Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygur, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı  Cem Melikoğlu, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli,  Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedri İnce,  Karadeniz Armatörleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can,  Sabi Gökçen Hava Yolları İşletmesi Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, Gemi Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp, Türk Uzakyol Gemi Kaptanı Derneği Başkanı Birol Bayraktar, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Oğuz Salim Söğüt, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A.Deniz Eraydın'ın yanı sıra KOSDER üyeleri ve sektörden çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından KOSDER Başkanı Salih Zeki Çakır kısa bir konuşma yaparak davetlerini kırmayıp gelen misafirlere teşekkür etti.

KOSDER Başkanı Salih Zeki Çakır'ın ardından kürsüye çıkan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Suat Hayri Aka kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Müsteşar Yardımcısı Aka'nın konuşmasının ardından KOSDER Başkanı Salih Zeki Çakır kendisine katılımlarından dolayı anı objesi taktim etti.

​Konuşmaların ardından sponsorlara KOSDER Yönetim Kurulu tarafından desteklerinden dolayı plaket verildi. Plaket töreninden sonra davet sona erdi.

kosderiftar1.png

ViraHaber.com

 

Bu haber toplam 3577 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.