1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSDER "Milletimizin haklı ve onurlu milli mücadelesi"
KOSDER "Milletimizin haklı ve onurlu milli mücadelesi"

KOSDER "Milletimizin haklı ve onurlu milli mücadelesi"

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu TSK'nın, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK tarafından işgal edilen alanlara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nı haklı bir mücadele olduğuna vurgu yaptı.

A+A-

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Yönetim Kurulu Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK tarafından işgal edilen alanlara yönelik cumartesi günü başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na desteklerinin tam olduğunu ve  haklı bir mücadele olarak gördüklerini belirten bir açıklama yayınladı.

KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş adıyla yayımlanan bildiride şöyle denildi:

‘’Şanlı Türk Ordusunun Afrin’deki terör unsurlarına karşı başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nı Milletimizin haklı ve onurlu milli mücadelesi olarak görüyoruz. Geçmişten günümüze kadar, kahraman Türk Milleti söz konusu ezan, bayrak ve vatan olunca canını bile feda etmekten hiçbir zaman çekinmemiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı, pervasızca sınırlarımıza konuşlanan teröristlere hadlerini bildirmek, devletimizin ve kahraman ordumuzun en doğal hakkıdır. “Sınır namustur” deyip istiklal mücadelesi için iman ve itaatle artlarına bakmadan harekete geçen Mehmetçiklerimize Rabbimizden ‘Kudret’ sıfatıyla kuvvet, güç ve takat niyaz ediyoruz.’’

Vira Haber

Bu haber toplam 4277 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.