1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. VIRAMARITIME’ın Düsseldorf çıkarması
VIRAMARITIME’ın Düsseldorf çıkarması

VIRAMARITIME’ın Düsseldorf çıkarması

Vira Yayın Grubu tarafından çıkarılan ve BootDüsseldorf’un Türkiye’den tek basın sponsoru olan VIRAMARITIME Gazetesi, Türk denizcilik sektörünü tanıtma misyonuyla bir kez daha uluslararası arenada dağıtılacak.

A+A-

Denizcilik dünyası 20-28 Ocak 2018 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşecek uluslararası “boatshow” fuarı  “BootDüsseldof”a kilitlenmiş durumda. Tekne ve denizcilik dünyasının kapsamlı bir özetinin yer alacağı bu önemli platformda 360’dan fazla üretici, yelkenli tekneden katamarana, bottan süperyata en son ürünlerini tanıtacaklar.

BootDüsseldorf’un Türkiye’den tek basın sponsoru olan VIRAMARITIME gazetesi de fuarda kendi standında yerini alacak. Güncel röportajlar, Türk denizcilik sektörünün gündeminde yer alan haberler ile yerli ve milli markaların tanıtımlarının yer aldığı gazete, fuar boyunca dağıtılarak Türkiye denizcilik sektörünü tanıtma misyonunu yerine getirecek.

BootDüsseldorf’a özel hazırlan ve son yıllarda Türk denizciliğini uluslararası arenada başarıyla temsil eden bir marka olan VIRAMARITIME, ViraHaber aracılığıyla fuardan haberler geçmeye devam edecek.

vira_maritime_ocak-ps-(2)_sayfa_01.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler