1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Boot Düsseldorf Türk firmalarını memnun etti
Boot Düsseldorf Türk firmalarını memnun etti

Boot Düsseldorf Türk firmalarını memnun etti

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü kapılarını açan yaklaşık 250 bin ziyaretçisi ve 2038 firmanın katılımı ile dünyanın en önemli denizcilik fuarlarından olan Almanya’daki Boot Düsseldorf fuarı bütün hızıyla devam ediyor.

A+A-

Boot Düsseldorf’ta Türkiye’den tek basın partneri olan Viramaritime  fuarın nabzını tutmaya devam ediyor. 20 Ocak’ta görkemli bir törenle açılan fuara katılan 46 Türk firmasının stantları büyük ilgi görüyor.  

Açıldığı ilk günden itibaren gerek canlı yayınlarla gerek haber akışı ile fuarın nabzını tutan Viramaritime ekibi fuara katılan firmalarla görüşerek fuar hakkındaki bilgileri okuyucularına aktardı. Boot Düsseldorf ilgili görüşlerini Viramaritime mikrofonlarına aktaran Türk firmalarının yetkilileri fuarı başarılı bulduklarını sektörleriyle ilgili önemli görüşmeler yaptıklarını açıkladı.  

Fuarda en büyük ilgi su sporları merkezlerine oldu. DTO İzmir ve Antalya Şubesi, fuarın su sporları, marina ve dalış turizmi hollerinde açtığı standlarla ziyaretçilere Türkiye’nin su sporlarındaki güzellikleri anlattı. “Come Surf Turkey” sloganıyla tanıtım yapılan stantta rüzgâr sörfü, kite surf, dalış turizmi başta olmak üzere Türkiye’deki su sporları en iyi şekilde tanıtıldı. Milli sörfçümüz Çağla Kubat ve eşi ABD olimpik milli rüzgâr sörfü sporcusu Jimmy Diaz ile milli kite sörf sporcumuz Bilge Öztürk de çeşitli aktiviteler ile Türkiye’nin tanıtımına destek verdi.

Türk marinalarının tanıtıldığı stantlarda da ziyaretçi akını yaşanırken, kaybettiğimiz Avrupalı turistler rotalarını yeniden Türkiye’ye çevirdi. Türkiye’nin deniz turizmi destinasyonlarının tanıtıldığı fuarda 2018 ve 2019 yılları için rezervasyonlar alınırken, 2018 yılında turizm gelirlerinde ve turist sayılarında ciddi artışlar olacak.

Viramaritime ekibi gerek canlı yayınlarla, gerekse haber akışıyla Boot Düsseldorf fuarının nabzını tutmaya devam edecek.




 


 


 


whatsapp-image-2018-01-25-at-15.21.40.jpeg

whatsapp-image-2018-01-25-at-15.21.41-(1).jpeg

whatsapp-image-2018-01-25-at-15.21.41.jpeg

whatsapp-image-2018-01-25-at-15.11.01.jpeg

 

whatsapp-image-2018-01-25-at-15.11.02-(1).jpegVira Haber

Bu haber toplam 7012 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler