1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSDER’den ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması
KOSDER’den ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması

KOSDER’den ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Türk Silahlı Kuvvetleri tarafında Suriye’ye başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na ilişkin açıklamada bulundu.

A+A-

KOSDER, TSK tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekatı” ilişkin desten acıkmasında bulundu. KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş imzası taşıyan açıklama:

Türk ulusu geçmişinden aldığı kuvvetle sadece kendi medeniyetinin değil, varlığını sürdürdüğü coğrafyanın huzurunu ve güvenliğini temin etmekle vazifeli bir millettir. Büyük devlet olmanın gereği; tehditlere boyun eğmeden sahip olduğu değerler çerçevesinde, her ahval ve şeraitte mazlumun hakkını korumaktır. Bu gayeyle ardına bakmadan Çanakkale ruhu ve İstiklal sevdasıyla “mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır“ diyerek yola çıkan kahraman Mehmetçiklerimizin, bir kez daha yüce Türk milletinin göğsünü kabartacağına dair inancımız sonsuzdur.

Mukaddes vatan vazifesini ifa edecek, tarihi  kahramanlık destanlarıyla yazılmış ülkemizin güvenliğinin yegane temsilcisi Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye’nin Kuzeyindeki şer odaklarına karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda muvaffakiyetler diliyoruz.

Vira Haber

Bu haber toplam 4202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.