1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. KRHT 3. Hazırlık Toplantısı Yılport ev sahipliğinde yapıldı
KRHT 3. Hazırlık Toplantısı Yılport ev sahipliğinde yapıldı

KRHT 3. Hazırlık Toplantısı Yılport ev sahipliğinde yapıldı

Kılavuzluk/Römorkör Hizmetleri ve Teknolojileri Kongresi 2017'nin 3. hazırlık toplantısı Yılport'un ev sahipliğinde Gemlik’te yapıldı.

A+A-

Kılavuzluk ve Römorkaj Hizmetleri Teknolojileri Kongresi 2017'nin (Pilotage Towage Services and Technologies Congress 2017) 3. Hazırlık Toplantısı'na sektörün ileri gelen çok sayıda römorkör ve kılavuzluk hizmetleri işletmecisi ile STK başkanları ve üyeleri tam katılım sağladı. 

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) önderliğinde ikincisi düzenlenecek olan kongrenin diğer eş başkanları ise; Deniz Ticaret Odası, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği ve Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği.

Toplantıya iştirak eden yöneticilerin söz alarak görüşlerini dile getirdiği toplantıda kongre kapsamında ortak amaç; römorkör ve kılavuzluk hizmetleri, bu alandaki tüm hizmetlere ait teknolojik gelişmeler ile römorkör inşa sanayi konularında endüstrinin ihtiyaçlarının belirlenmesi, akademik düzeyde elde edilen bilgilerin paylaşılması, paydaşlar arasında sosyal ortamın oluşturulması oldu. 

Kongrenin 27-28 Ekim 2017 tarihlerinde İzmir İzmir Hilton’da gerçekleştirilmesi kararı alındı. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.