1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kry Denizcilik Coating Yurtdışına Odaklandı
Kry Denizcilik Coating Yurtdışına Odaklandı

Kry Denizcilik Coating Yurtdışına Odaklandı

Kapt. Koray Karagöz tarafından kurulan ve kaplama ile boyama hizmeti veren Kry Denizcilik Coating, Avrupa’da da tesis kurmaya hazırlanıyor.

A+A-

Marineline Coating Türkiye Genel Müdürü Kapt. Koray Karagöz’ün kurduğu ve yine kaplama, boya ve çelik işçiliği alanında faaliyet gösteren Kry Denizcilik Coating yurtdışında büyümeye başladı. Türkiye’de iki yıldan bu yana 120’den fazla projeyi başarıyla tamamladıklarını belirten Kry Denizcilik Coating Kurucusu Kapt. Koray Karagöz, Türkiye’de de hem sahada hem de Gebze’de bulunan kendi uygulama merkezinde her türlü korozyona karşı çelik ve beton yüzeylerde kaplama hizmeti verdiklerini söyledi. Karagöz, önümüzdeki dönemde Avrupa’da bir ülkede tesis kurarak yurt dışı adımlarını daha kalıcı atmaya başlayacaklarını dile getirdi.

Ceynak’tan Arsanmak’a

Halen Ceynak Limanı’nın 21 tankının dış izolasyonu ve iç chemline kaplama işlemi, Adana SaSa Gemont projesinde 7 kimyasal depolama tankının iç ve dış kaplama çalışması ile Hektaş fabrikasının yeni tank ve platform projesinin bütün çelik ve borulama ile zemin aşamalarını proje ortaklarıyla beraber sürdüren Kry Denizcilik Coating, Evyap Port’ta 1000 m3 tankın dış izolasyonunu ve Arsanmak Makine projesinde ise Sodium Hypochlorite'ye karşı dayanıklı ChemLine kaplama işlemini tamamladı. Kry Denizcilik Coating, Kry Akkim’in zemin kaplama ile Tio Lojistik’in 12 adet kara tankeri kaplama projesine de Eylül 2023 içerisinde başlayacak.

İhracat atağı

Türkiye içinde hızla büyüyen ve gözünü yurt dışına diken Kry, bir Alman firmasına 104 adet overfill tüp imal ve kaplamasını yapıp ihraç ederek portföyüne bu ülkeyi de ekledi. Kry halen Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, İsrail, Irak, Gürcistan ve Türkmenistan’da da projeler yapıyor. Kry, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Asia Petro Chemical’a ait depolama tanklarının ChemLine iç kaplama projesini de başarıyla tamamladı.

Aşınma ve yenmeye karşı

Kry Denizcilik Coating’in tercih ettiği ChemLine, güçlü asitler, alkaliler, gazlar ve solventler dahil olmak üzere aşındırıcı kimyasal maddelere karşı dayanım sağlıyor. Aşınma, yenme ile darbeye karşı dayanıklılık ve esneklik sağlayan ChemLine buharla temizlenebiliyor ve sahada onarımı yapılabiliyor. FDA 21 CFR 175.300’e de uygun olan Chemline, 260 C’e kadar yüksek sıcaklık ve -40 C ila +400 C’ ye kadar ısıl şoka dayanabiliyor.

kry-denizcilik-coating-1.jpegkry-denizcilik-coating-2.jpegkry-denizcilik-coating-3.jpegkry-denizcilik-coating-4.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.