1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Lüks yat 'AVIVA'yı görmek için sahile akın ettiler
Lüks yat 'AVIVA'yı görmek için sahile akın ettiler

Lüks yat 'AVIVA'yı görmek için sahile akın ettiler

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu Joe Lewis, ailesiyle birlikte 150 milyon dolarlık “Aviva” isimli yatıyla Bodrum koylarındaki tatilini sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

Tottenham Hotspur'un eş başkanlığını yapan, İngiltere'nin en zengin 5'inci kişisi 77 yaşındaki milyarder Joe Lewis, kızı Vivienne Lewis ve torunları ile birlikte geçen pazar günü öğleden sonra özel jetle Milas - Bodrum Havalimanı'na geldi.

Havalimanından VIP araçlarla Milas'ın Güllük Mahallesi'ndeki marinada kendisini bekleyen küçük motor yata binen Lewis ailesi, Güllük Körfezinde sahilden bir mil açıkta demirli bulunan 100 metre uzunluğunda 150 milyon dolar değerindeki, süper lüks yat 'Aviva'ya geçti. Bölgedeki koyları gezen aile, Bodrum tatilini sürdürüyor.

Yat ilgi çekiyor

Sırasıyla Yalıkavak, Göltürkbükü, Cennetkoy, Çata Ada, Tavşanburnu ve Mazı koylarını gezen Lewis ailesi, dün akşam Bodrum Kalesi açıklarına demirledi. Sahilden 0,5 deniz mili açıkta demirleyen ultra lüks yat, ilgi çekti.

Yatı görmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Bodrum Kalesi yanındaki mendirek ve iskeleye akın etti. Yatı arkasına alanlar, özçekim yaptı. Ünlü milyarder ve yakınları ise havanın kötü olması nedeniyle gündüz saatlerini dinlenerek geçirdi. Akşam saatlerinde Bodrum Limanı'na yürüyüş için çıkan Lewis ve yakınlarının bir hediyelik eşya dükkanından alışveriş yaptığı, yarım saat sonra yata döndüğü öğrenildi.

Bodrum'un koylarına hayran kalan Lewis'in bu sabahtan itibaren tatilini Gökova'daki cennet Kisebükü Koyu'nda geçirmeye devam ettiği ardından Rodos Adası'na geçeceği belirtildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7252 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.