1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Mengi Yay’ın Virtus’u, CNR Avrasya Boat Show'da
Mengi Yay’ın Virtus’u, CNR Avrasya Boat Show'da

Mengi Yay’ın Virtus’u, CNR Avrasya Boat Show'da

Mengi Yay, 44 metrelik özel üretimi VİRTUS’un lansmanını, sektörün dünyadaki en büyük ikinci fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da yapacak.

A+A-

Aquarius ile dünyanın en prestijli ödüllerinden “Yacht and Aviation Awards”’ın iç ve dış tasarım dallarında iki ayrı ödülünü alan, Türkiye’nin en eski ve köklü yat üreticilerinden Mengi Yay Yatçılık CNR Avrasya Boat Show’a yeni gözdesi VİRTUS ile geliyor.

 50 yıl önce, Tuzla’daki tersanesinde yat imalatına başlayan Mengi Yay, 44 metrelik özel üretimi VİRTUS’un lansmanını, sektörün dünyadaki en büyük ikinci fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da yapacak. VİRTUS; İtalyan VYD Yacht Design, Hollandalı Ginton Naval Architechts ve Mengi Yay’ın uluslararası projesi olarak denize indirilecek.

 Agresif hatlarıyla dikkat çeken teknenin iç ve dış tasarımını İtalyan Paolo Dose, gövde mühendisliğini ise Hollandalı Mühendis Ginton yaptı. RINA Unrestricted Charter Klas Sertifikalı VİRTUS 44, misafirlerinin konforundan feragat etmeden tasarlandı. Mega yat, 25 metrekareden 44 metrekareye genişleyen beach clubı, konforlu ve farklı tasarımı, 4 misafir kamarası, aydınlık ve her iki tarafından da açılabilen iki adet balkonlu salonu, fonksiyonel ve elit tasarımlı merdivenleri ile önümüzdeki yıl yatçılık alanındaki ödüllere aday olacak.

 Aralarında 500 GT altında, okyanus geçebilen ve sac-alüminyum olarak üretilen VİRTUS 44’ün de olduğu Mengi Yay tekneleri, 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, ihracatın merkezi CNR Expo Yeşilköy’de sergilenecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 9815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.