1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜRKLİM Olağan Genel Kurul için toplandı
TÜRKLİM Olağan Genel Kurul için toplandı

TÜRKLİM Olağan Genel Kurul için toplandı

Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM)’in olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Marriott Hotel Asia’da yapılıyor.

A+A-

Özel sektör liman ve iskele işletmecilerinin sektörel sorunlarına ortak bir platformda çözüm aramak ve dayanışmayı sağlamak amacı ile 1996 yılında kurulan Türkiye Liman İşletmecileri bugün olağan Genel Kurul Toplantısını yapıyor.  

Liman işletmeciliğinin çok boyutlu bir iş olması; pek çok kurum ile koordinasyon içinde çalışmayı zorunlu hale getiren Türklim’in olağan genel kurul toplantısına, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, UDHB Müşteşar Yarcımcısı Ahmet Selçuk Sert, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan,  İstanbul Liman Başkanı Muhammed Erdoğan,  DTO Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Kartal, liman işletmecileri ve denizcilik sektörü temsilcileriyle birlikte çok sayıda konuk katıldı.

Türklim olağan Genel Kurul toplantısı Divan seçiminin ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun okunmasıyla başladı. Gecenin ilk konuşması TÜRKLİM Genel Sekreteri ve Divan Kurulu Üyesi İrfan Bilgin tarafından yapıldı. İrfan Bilgin TÜRKLİM Faaliyet Raporu'nu sunarak, sektör raporu hakkında konuştu. Bilgin'den sonra söz alan TÜRKLİM Başkanı Mustafa Kenan Selçuk, limancılığın gelişmesinin öneminden bahsederek geliştirilmesi için destek gerektiğini dile getirdi. Ardından, "Oy birliği ile bizi yeniden görmek istemeniz bize güç vermiştir. Hepinizi, tüm limancı dostlarımızı göreve katmak geleneğimiz olacaktır." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Deniz Ticareti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar ise yaptığı konuşmada limanlar ve elleçleme konularına değindi. Filoların yaşının gençleştirmesi ve gelişen teknolojiye ayak uydurulması gerektiğinin altını çizdi.

Türklim Olağan Kurul toplantısında Mustafa Kenan Selçuk yeniden başkan seçildi.

Türklim Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

YILPORT SOLVENTAŞMUSTAFA SELÇUK
KUMPORTÖZGÜR SOY
MARPORTTURGAY GÜL
BORUSANİBRAHİM DÖLEN
ERDEMİR CEM AYSEL
TOROS TARIMAYDIN ERDEMİR
FORD OTOSANRECAİ IŞIKTAŞ
EGE PORT AZİZ GÜNGÖR
EGEGÜBREBÜLENT ÇAKIN

 

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.14.21.jpeg

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.14.23-(1).jpeg

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.14.23.jpeg

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.14.25.jpeg

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.20.24.jpeg

whatsapp-image-2018-01-12-at-17.20.25.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 7067 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.