1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Merhaba Service Türkiye’de
Merhaba Service Türkiye’de

Merhaba Service Türkiye’de

Dubai’nin önde gelen firmalarından ‘Marhaba Service’ in Türkiye’deki tek yetkili acentesi Global Visa Services, konaklama ve diğer hizmetleri cazip fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

A+A-

Dubai’nin önde gelen firmalarından ‘Marhaba Service’ in Türkiye’deki tek yetkili acentesi Global Visa Services, konaklama ve diğer hizmetleri cazip fiyatlarla müşterilerine sunuyor.

Merkezi Lübnan’da bulunan ve Ağustos 2010 tarihinden itibaren Dubai Vize departmanıyla hizmet vermeye başlayan Global Visa Services, Türkiye dışında Lübnan, Mısır, Kenya, Sudan, Libya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ofisleriyle hizmetinizde.

WWS Travel’ın Harbiye’de bulunan Mavaret Hosuse Turizm’in Dubai’ye vize veren departmanı olduğunu belirten Global Visa Services yetkilileri, Mavaret House Turizm’in TURSAB üyesi olduğunu ifade ettiler. Tam yetkili tur operatörü ve kongre seminer ve bayi organizasyon yapan A grubu seyahat acentesi olduklarını belirten şirket yetkilileri, Dubai ve Havaalanlarında ve terminallerde yer hizmetleri veren tek yetkili firma olduklarını ve “Marhaba Service” ayrıcalığıyla V.İ.P karşılamalar, yani uçak körüklerinde karşılama, vize kontrollerinde hızlı geçiş imkânları, çiçekler ile karşılama, vardığınız ülkenin uçağının kapısında sim kartı takılı cep telefonu, golf arabalarıyla ve limuzinlerle transfer hizmetleri de verdiklerini ifade ederek, Marhaba Service”’in Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olduklarının altını çizdiler. Yetkililer ayrıca Marhaba Service aracılığı ile Dubai’e turlar düzenlediklerini ve değişik otel seçenekleriyle müşterilerine en iyi konaklama ve diğer hizmetleri sunduklarını sözlerine eklediler.

Global Visa Services’in verdiği hizmetler:
• Yurtiçi ve yurtdışında yaşayan T.C Vatandaşlarına Birleşik Arap Emirlikleri vizesi hizmetleri
•Türkiye’de ikamet tezkeresi ile yaşayan yabancı uyruklulara Birleşik Arap Emirlikleri vizesi hizmetleri
•Yurtiçi ve yurtdışı (sadece Dubai) otel rezervasyonları
•Transfer servisleri ( Türkiye & Dubai )
• Rehberlik hizmetleri ( Türkiye & Dubai )
• VIP servisler ( Türkiye & Dubai )
• Grup turları, özel turlar ( Türkiye & Dubai )
• Fuar organizasyonları ( Türkiye )
• Kültür turları ( Türkiye & Dubai )
• Organizasyon ve kongreler ( Türkiye )
• Özel gemi turları (Türkiye)

Cazip ve farklılık yaratan hizmetler:
1- Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına online yoluyla vize veriliyor
2- Vize ücreti, turistik vize (1 aylık) kişi başı 80 USD’dir. TL olarak yatırmak isteyenler Merkez Bankası’nın USD satış günlük kuru baz alınarak bankaya ödeme yapabilirler.
3- Vize kotamız yok. Vizeler en geç 48 saat sonunda çıkartılıyor. Arzu edildiğinde günde bin adet vize verebiliniyor. Vizeler Dubai dâhil bütün emirliklerde geçerli.
4- Vize çıktıktan sonra SMS ile cep telefonlarınıza ve e-mail ile mail adreslerinize bilgi veriliyor.
5- Herhangi bir havayolu zorunluluğu bulunmuyor. İstediğiniz havayolu şirketiyle Dubai ye uçabilirsiniz.
6- Havaalanlarında ve terminallerde karşılamalar “Marhaba Service” ayrıcalığıyla V.İ.P karşılamalar yapılıyor. Uani uçak körüklerinde karşılama, vize kontrollerinde hızlı geçiş imkânları, çiçekler ile karşılama, vardığınız ülkenin uçağının kapısında sim kartı takılı cep telefonu, golf arabalarıyla ve limuzinlerle transfer hizmetleri veriliyor.
7- Dubai ve Beyrut-Lübnan’a turlar düzenliyor.
8- Bütün faaliyetler aracısız yapılıyor.
9-“ Marhaba service” anlaşan yolcular geliş ve gidişlerde havaalanına ücretsiz taşıma hizmetlerinden faydalanabiliyorlar.

image001.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 1846 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.