1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Cruises alternatifli gemi seyahatleri sunmaya devam ediyor
MSC Cruises alternatifli gemi seyahatleri sunmaya devam ediyor

MSC Cruises alternatifli gemi seyahatleri sunmaya devam ediyor

Baharın ilk ayı olan Mart’ta, değişik coğrafyalarda içinizi kıpır kıpır yapacak, yaşam sevincinize pozitif anlamda etki edecek bir gemi seyahatine ne dersiniz? Üstelik bu döneme özel avantajlı fiyatlardan da faydalanmak önemli bir fırsat…

A+A-

Mart ayı geldiğinde cemre düşer, çiçekler açmaya başlar. İlkbahar iyiden iyiye kendini göstermeye, kışın yarattığı karamsar hava yerini zaman zaman açan bol güneşli havalara bırakır. Sadece Türkiye’de değil, bahar dönemi hava sıcaklıkları nedeniyle, dünyanın pek çok coğrafyasında en keyifli mevsimlerden biridir.

Güneşin kendini göstermesi, çiçeklerin açmaya başlaması psikolojimizi de pozitif yönde etkiler ve uzmanlar böyle dönemlerde, insanların daha fazla program yaptıklarını, daha fazla sosyalleşmek çabasında olduklarını ve yer değiştirme fikri ile seyahat etme planları kurguladıklarını ifade etmektedirler.

msc-splendida-akdeniz-turu-3.jpg

MSC Cruises Mart ayı içinde değerlendirebileceğiniz alternatifli gemi seyahatleri sunuyor. Dünyanın en karakteristik ülkelerinden biri olan Küba ve Karayipler’i içeren gemi seyahati ile hem deniz, güneş ve kültür dolu bir seyahat yapabilir, hem de pudra kıvamındaki mercan sahillerde romantizm dolu, ruhunuzu arındıracak keyifli bir seyahate adım atabilirsiniz.

msc-splendida-akdeniz-turu-1.jpg

Yine Florida’nın popüler sahil şehri Miami’de hareket eden, MSC’nin en yeni gemilerinden MSC Divina ile 22 Mart’ta 3 gece Miami konaklaması beraberinde, 1 hafta dolu dolu bir Bahamalar, Meksika, Karayipler’in güzel adası Cayman ve Jamaica’yı gezebilir, sımsıcak bir coğrafyada, belgesellerde gördüğünüz, keşke ben de orada olsam diye içinizden geçirdiğiniz turkuaz denizlerde yüzebilirsiniz.

msc-splendida-akdeniz-turu-2-001.jpg

O kadar da uzağa gitmeyi düşünmem diyenlerdenseniz, size keyifli bir seçenek daha… Akdeniz’de iklimi ile en sıcak şehirler ve en popüler adaları gezebilirsiniz. MSC Splendida gemisi ile Mart ayı boyunca 1 haftalık gemi seyahatinde uçakla gidiş-dönüş ve transferleriniz dahil, 959 Euro’dan başlayan fiyatlar, 9’a varan taksit imkanları ile Malta ve Sicilya adası, Barselona, Marsilya, Cenova ve Roma’yı keyifle keşfedebilirsiniz. 1 haftada 4 ülke ziyaret edip, ruhunuzu yenilemiş olarak seyahatten dönebilirsiniz.

Yaz döneminde seyahate gitmeyi arzu ederseniz de, elinizi çabuk tutmakta fayda var! Gemi seyahatlerinde erken rezervasyon indirimleri için son günleri kaçırmayın…

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3095 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.