1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. M/V Polarnet denize indirildi
M/V Polarnet denize indirildi

M/V Polarnet denize indirildi

Yalova Seltaş Tersanesi’nde inşa edilen M/V Polarnet adlı kuru yük gemisi düzenlenen törenle denize indirildi.

A+A-

Yalova Seltaş Tersanesi’nde, Seltaş Denizcilik San. Ve Tic. A.ş. ile Polarmarine Gemi İşletmeciliği San. Ve Tic. Ltd. Şti ortak girişimi ile inşa edilen 13.000 DWT’luk çok amaçlı kuruyük gemisi M/V Polarnet denize indirildi.

Altınova Tersanelerinde inşa edilen M/V Polarnet adlı gemi düzenlenen törenle denize indirildi. Altınova Seltaş tersanesinde Seltaş-Polarmarine ortaklığıyla inşa edilen Polarnet Gemisi, düzenlenen törenle denize indirildi. Seltaş Denizcilik ve Polarmarine Gemi İşletmeciliği’nin ortak girişimi ile inşa edilen çok maksatlı kuru yük gemisi Polarnet’in denize indirilme törenine Seltaş Tersane sahibi Aslan Ailesi, Polarmarine Gemi İşletmeciliği adına Recep Aksakal, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Ulaştırma Bakanlığı Deniz Yapıları ve Tersaneler Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özden Koçer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, Gemi Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak, sektör temsilcileri ve tersane çalışanları ile aileleri katıldı.

M/V Polarnet’in inşasında birinci sınıf ekipman ve malzeme kullanılmış olup günümüz regülasyonları ve balast water treatmet sistem gibi yakın gelecekte yürürlüğe girecek regülasyonlara göre dizayn ve inşa edildi. 136 metre boyunda, 19 metre 60 santimetre genişliğinde ve 10 buçuk metre yüksekliğindeki M/V Polarnet, konuşmacılara plaket takdiminin ardından dualarla uğurlandı.

ViraHaber.com

 

Bu haber toplam 8227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.