1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Naiboğlu incelemelerde bulundu
Naiboğlu incelemelerde bulundu

Naiboğlu incelemelerde bulundu

Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu Çanakkale Valisi'ni ziyaret etti

A+A-

Çanakkale'ye gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Vali Abdülkadir Atalık'ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale'ye gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Vali Abdülkadir Atalık'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nabioğlu, ''Çanakkale, İstanbul'dan sonra en fazla yolcu taşımacılığı yapılan ilimizdir.'' dedi.

Çanakkale Bölge Müdürlüğü'ne Cengiz Özkan'ın yeni atandığını anımsatan Müsteşar Naiboğlu, ilin coğrafi konumu sebebiyle kendileri için önemli bir noktada olduğunu belirtti. Nabioğlu, "Bandırma Limanı, özelleştirmenin ardından yeni bir idareye devredildi. Ayrıca geçen günlerde Çanakkale'de çevreyle ilgili bir tatbikat yapılmıştı, işlerimizin yoğunluğu sebebiyle katılamamıştık. Hem bu konuları görüşmek hem de bazı konu ve meseleleri yerinde görüp çözüme kavuşturmak istedik. Bu ziyaretimiz, bölge müdürlüğü personeli için de büyük bir motivasyon olacak.'' şeklinde konuştu.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Vali Atalık ise yolcu taşımacılığından dolayı Ulaştırma Bakanlığı ile çok sıkı işbirliği içinde olduklarını, ayrıca boğaz ve adalara deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ sebebiyle Denizcilik Müsteşarlığı ile devamlı irtibat halinde bulunduklarını söyledi. Sağlıklı işbirliği sayesinde Çanakkale'nin deniz taşımacılığında sıkıntı yaşamadığını kaydeden Atalık, "Bizim de GESTAŞ olarak elimizde çok önemli projeler var, yenileri de geliyor. Limanlarımızın düzenlenmesi gibi birçok konuda Sayın Müsteşarımız'dan soracaklarımız ve öğreneceklerimiz var.'' dedi.

Ziyarete Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkenar, Çanakkale Bölge Müdürü Özkan ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Taşpınar da katıldı.


Bu haber toplam 817 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.