1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Naiboğlu'na makamında ziyaret
Naiboğlu'na makamında ziyaret

Naiboğlu'na makamında ziyaret

Dayanışma Platformu temsilcileri Denizcilik Müsteşarlığını ziyaret etti.

A+A-

Ocak ayında kurulan Denizcilik meslek liseleri ve yüksekokulları mezunları dayanışma platformu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda platformu temsilen Platform Başkanı ve aynı zamanda Karamürsel Mezunlar Derneği Başkanı Mutlu YELTEN, Beykoz Denizciler Derneği Başkanı Abdullah SUGÜN,
Tüdev Mezunlar Derneği Başkanı Altan GÜREL ve ITU MYO Mezunlarını temsilen Kaptan Bülent ÇABUK’tan oluşan heyet Denizcilik Müsteşarlığı’nı ziyaret etti.

Heyet ilk olarak Müşteşar Yardımcısı Zeki Çitçi ile görüştükten sonra, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu’nu makamında ziyaret etti. Bir saate yakın süren ziyaret sonrası bir açıklama yapan heyet şunları söyledi:

“Bizler denizcilerin kurmuş olduğu sekiz adet sivil toplum kuruluşu olarak oluşturduğumuz Dayanışma platformunu temsilen üyelerimizi mağdur eden bazı hususları görüşmek üzere
Sayın müsteşarımızı ziyarete geldik. Üyelerimizin ortak sıkıntıları olan Kılavuz Kaptanlık, DPA, VTS operatörlüğü, son olarak Danıştay tarafından yürütmeyi durdurma kararı çıkan Uzakyol intibak eğitimleri ile alakalı konuları, bu konuda mağdur olan üyelerimizin durumunu, bu sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerimizi sayın müsteşarımıza arz ettik ve bundan sonra yapılması gerekenler ile ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Toplantı oldukça samimi bir havada gerçekleşti. Bu konulardaki hassasiyeti ve ilgisinden dolayı sayın müsteşarımıza teşekkür ediyoruz. Dayanışma Platformu olarak bu mağduriyetlerle ve çözümleri ile ilgili Çalışmalarımız devam edecektir”

0.20110506122204.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 998 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.