1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Negmar'dan Taşvanlı-Eskihisar hattı ile ilgili basın açıklaması
Negmar'dan Taşvanlı-Eskihisar hattı ile ilgili basın açıklaması

Negmar'dan Taşvanlı-Eskihisar hattı ile ilgili basın açıklaması

Negmar A.Ş., Tavşanlı-Eskihisar seferleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

A+A-

 Negmar A.Ş., İstanbullines tarafından gerçekleştirilen Tavşanlı-Eskihisar seferlerinin durdurulması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Negmar tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Yayınlarda haber olarak yer alan ve İDO ile Negmar (İstanbullines-Narlı Feribot A.Ş.) arasındaki haksız rekabet davasının sonucunun İDO lehine sonuçlandığı ve Narlı Feribot İşletmeciliği A.Ş’nin faaliyetlerinin durdurulduğuna ilişkin haber içeriği yanlış, taraflı, gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yönlendirmeye dönüktür.

Rakip firma ile aramızda süren ilgili davanın İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesinden çıkan karar sonucunda Mahkeme; davacı İDO’nun taleplerini şirketimiz lehine kısmen reddetmiş bununla birlikte iddia edildiğinin aksine kesin ve açık bir biçimde İDO’nun tekelleşme amacı güden faaliyetlerimizin durdurulmasına yönelik “ihtiyati tedbir” talebini reddetmiştir. Yine söz konusu mahkeme kararı, IDO’nun hat iznimizin hukuka aykırı olduğuna ilişkin istemini de reddetmiştir. Temyiz yolu açık olarak verilen ve kesin hüküm olmayan mahkeme kararı ekte bilginize sunulmuştur.

Rakip firma’nın Yüce mahkemenin kararını çarpıtarak faaliyetlerimizin durdurulduğu yönünde üretmeye çalıştığı yalan gündem oluşturma çabasının kurum faaliyetlerimize, markamıza ve misafirlerimize dönük açık bir ticari ve ahlaki tehdit içermekte olduğu mütalaa edilmektedir. Bu çerçevede ekteki aydınlatıcı ve gerçekleri yansıtan basın bülteninin "cevap ve düzeltme" hakkımızın kullanımı çerçevesinde dünkü yayınların büyüklük, yer ve hacminde tekrar yayını ile kamuoyundaki yanlı ve yanlış bilgilendirmenin düzeltilmesini tekzip hakkımız saklı kalmak koşulu ile talep etmekteyiz.



ViraHaber.com

Bu haber toplam 1942 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.