1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. New York'ta patlama! Yaralılar var...
New York'ta patlama! Yaralılar var...

New York'ta patlama! Yaralılar var...

New York'ın Manhattan bölgesinde bir otobüs terminalinde gerçekleşen patlamada yaralıların bulunduğunu duyurdu. Patlamanın ardından bir şüphelinin gözaltına olduğu belirtildi.

A+A-

Kentin ünlü Times Meydanı'nın hemen yanındaki otobüs terminalinde patlama meydana geldi. Reuters haber ajansı, Manhattan semtindaki patlmada birkaç kişinin yaralandığını, bir şüphelinin yakalandığını bildiriyor. Uluslararası haber ajansları ve dünyanın en büyük televizyonları, gelişmeyi anında son dakika olarak duyurdu.

ABD'nin doğu yakasında bulunan New York kentinde bir patlama meydana geldi. Polis, Twitter mesajıyla şehrin en ünlü semti Manhattan'daki bir otobüs terminalinde patlama olduğunu duyurdu. Patlamanın gerçekleştiği Port Authority otobüs terminali, Times Meydanı'na hayli yakın bir konumda, 42. Cadde ve Sekizinci Cadde'nin kesiştiği noktada.

 Reuters haber ajansı, birkaç kişinin yaralandığı olay sonunda bir şüphelinin yakalandığını bildiriyor. Reuters ayrıca, bazı metro ve tren hatlarının tahliye edildiğini bildiriyor. Boşaltılan metro hatları A,C ve E.

Uluslararası haber ajansları ve dünyanın en büyük yayın organları, gelişmeyi son dakika koduyla duyurdu. Birçok televizyon kanalı, olay yerinden canlı yayın yapıyor.Kenti şoka uğratan patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Olay yerini hızlı bir şekilde terk eden kişilerin izdihama neden olduğu belirtildi. Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. New York'ta trafiğin durma noktasına geldiği bildiriliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 4558 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.