1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Onlarınki ibretlik bir aşk hikayesi!
Onlarınki ibretlik bir aşk hikayesi!

Onlarınki ibretlik bir aşk hikayesi!

İnsanların birbirinin gözünü oyduğu bir dünyada Klepetan ve Malena isimli leyleklerin aşk hikayesi herkesin örnek alması gereken bir örnek alması gereken ders niteliğinde…

A+A-

Hırvatistan’da bundan 20 yıl önce Stjepan Vokiç isimli bir adam avcılar tarafından vurulmuş bir leylek buldu. Kanadından yaralanan ve uçamayan leyleği tedavi ettiren Vokiç, ona bahçesinde bakmaya başladı.

Melana ismini verdiği dişi leylek birkaç yıl sonra hayatının aşkı olacak Klepetan ile tanıştı. Vokiç’in çatısı leyleklerin aşk yuvası oldu. Bu iki aşığın bu çatıda bebekleri oldu. Ancak ağustos ayında artık göç vakti gelmişti. Ama uçamayan Malena eşine göç yolculuğunda eşlik edemeyecekti. Klepetan Güney Afrika yolculuğuna tek başına çıktı.

Ama bir sonraki yıl mart ayında Klepetan sevgilisi Malena’nın yanına döndü. Vokiç başlarda aynı leylek olduğunda emin olmasa da Klepetan’ın her yıl gelip doğrudan kendi çatısına çıkmasıyla aynı leylek olduğuna emin olmuş.

Klepetan 16 yıldır her ağustos ayında sevgilisini Vokiç’e emanet edip Güney Afrika’ya göç ediyor. Ve yine 16 yıldır her mart ayında sevgilisine geri dönüyor.

leylek.jpg

leylek1.jpg

leylek2.jpg

leylek3.jpg

leylek4.jpg

leylek5.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5073 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.