1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Orka Ship Supply İftarında Sektör Temsilcileri Buluştu
Orka Ship Supply İftarında Sektör Temsilcileri Buluştu

Orka Ship Supply İftarında Sektör Temsilcileri Buluştu

Orka Ship Supply tarafından İstanbul Ataşehir’de düzenlenen iftar programında denizcilik sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi. Programa armatörler, gemi tedarikçileri ve sektör paydaşları yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

İftar programında konuşan Orka Ship Supply Yönetim Kurulu Başkanı Yener Orhan, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve dostlukların güçlendiği özel bir dönem olduğunu vurguladı. İş ilişkilerini yalnızca ticari bir bağ olarak görmediklerini ifade eden Orhan, sektörle kurdukları ilişkinin güven ve dostluk temeline dayandığını belirtti.

Orhan, “Orka Ship Supply olarak sizlerle olan ilişkimizin sadece işten ibaret olmadığını, aynı zamanda güvene ve dostluğa dayanan güçlü bir bağ olduğunu düşünüyoruz. Aynı sofrayı paylaşmak da bu bağın en güzel göstergelerinden biridir” dedi.

Denizcilik sektörünün güçlü iş birlikleri gerektiren zorlu bir alan olduğuna dikkat çeken Orhan, sektör temsilcileriyle birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Küresel ticaretin büyük bölümünün deniz yoluyla gerçekleştiğini hatırlatan Orhan, Orka Ship Supply’ın Türkiye genelindeki limanlarda yerli ve yabancı gemilere tedarik hizmeti sunduğunu ve uluslararası alanda faaliyet gösteren önemli firmalar arasında yer aldığını ifade etti.

Programın amacının, iş yoğunluğundan uzaklaşarak sektör temsilcilerini bir araya getirmek ve Ramazan’ın bereketini paylaşmak olduğunu belirten Orhan, katılımcılara teşekkür ederek yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

ddd.jpeg

whatsapp-image-2026-03-12-at-20-08-20nnn.jpeg

 

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.