1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özel Tekne Sahiplerinin Dikkatine
Özel Tekne Sahiplerinin Dikkatine

Özel Tekne Sahiplerinin Dikkatine

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, 17 nisan saat 23.59 itibarıyla deniz yolu ile İstanbul'a giriş ve çıkışların, il sınırları içerisinde özel teknelerle seyir yapmanın yasaklandığı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

A+A-

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yurt içinde ticari yük/yolcu taşımacılığı yapanlar ile uluslararası yük taşımacılığı yapanların İstanbul’dan transit şekilde geçişlerine müsaade edileceğini ancak zorunlu dinlenme molaları/süreleri hariç hiçbir şekilde duraklama ya da konaklama yapmayacaklarını ifade etti.

İstanbul dışından gelen ve ticari faaliyette bulunan balıkçı teknelerinin de nakliye belgelerini beyan etmek zorunda olduğunu belirten Yerlikaya “Personel kesinlikle tekne dışına çıkamayacaktır ve liman içine giremeyecektir. 20 metreden küçük temasların, İstanbul Boğazı kuzeyden girişlerinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi tarafından sorgulanarak ilgili kolluk kuvvetine bildirimi sağlanacaktır" dedi.

Vali Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım:

ali-yerlikaya.jpg

 

Vira Haber

Bu haber toplam 5590 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.