1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Paykwik Kart Bozdurma
Paykwik Kart Bozdurma

Paykwik Kart Bozdurma

Kartınızın bakiyesi ne olursa olsun, bozum işlemleri yapılmaktadır. Bunun için Paykwik satışını ve kart bozum işlemini yapan sertifikalı ya da geçerli yasal etkene sahip bir satış sitesine giriş yapılmalıdır.

A+A-

Online ödemeleriniz için kullanılan Paykwik kartı, anlaşmalı siteler üzerinde para yatırım işlemi ve ödemelerinizi gerçekleştirme imkanı sağlar. Banka bilgilerinizi ve kredi kartınıza ait bilgileri vermeden yapabileceğiniz tüm bu ödeme işlemleri, sizlere güvenli bir yatırım imkanı da sağlamaktadır. Fakat elinizde bulunan kartı kullanmak istemiyor ve içerisindeki bakiyeyi almak istiyorsanız bunun için Paykwik kart bozdurma işlemi yapabilirsiniz.

Paykwik Kart Bozumu Nasıl Yapılıyor?

Kartınızın bakiyesi ne olursa olsun, bozum işlemleri yapılmaktadır. Bunun için Paykwik satışını ve kart bozum işlemini yapan sertifikalı ya da geçerli yasal etkene sahip bir satış sitesine giriş yapılmalıdır. Sitenin güvenilir olması önemli olmakla beraber, tek yapmanız gereken aktif olan müşteri temsilcisine bağlanmaktadır. Bağlandıktan sonra kartınızı bozdurmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Paykwik Kart Bozumunda Sizden Müşteri Temsilcisi Ne İster?

Sizden kartınıza ait olan bilgileri ister ve ardından kart bozumu güncel kur fiyatına göre yapıldıktan sonra yatırılacak olan banka hesap bilgilerini talep ederler. Siz tüm bilgileri verdikten sonra gerekli hesaplamalar yapılarak, kartın içerisinde ne kadarlık bir bakiye varsa ona göre işlem ücreti de kesilerek ödeme yapılır.

Paykwik Hesabıma Ödemeyi Nasıl Yapıyorlar?

Ödeme temelde TL üzerinden yapılır. O yüzden Euro para biriminde olan kart bakiyenizin o gündeki TL karşılığı ve yapılan işlemin ücret bedeli de kesilerek bir kart bozum işlemi yapılmaktadır. Her Paykwik kartı bu işlem için yapılabilir. Limit sınırı yoktur ve bu sayede kartın bozum işlemlerini en basit bir hal ile tamamlayarak, kartın içerisindeki paraya ulaşabilirsiniz.

Paykwik Kart Bozumu Yaptım Tekrar Aynı Karta Yükleme Yapabilir miyim?

Aynı kartın içerisine ne kart bittikten sonra ne de bozum işlemi yapılarak tekrar bir yükleme yapılmaz. Paykwik kart tek kullanımlık bir kart olduğundan mutlaka buna göre yeniden bir satın alım işlemi yapılmalıdır. Çünkü her kart bakiyesi bitene kadar geçerlidir. Aynı zamanda bozum işlemine kadar kullanılabilir. O yüzden tekrar bu kart ile alışveriş yapmak ve ödemelerinizi gerçekleştirmek için yepyeni bakiyeli bir kart satın alma işlemleri yapılmalıdır.

 

Bu haber toplam 3134 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.