1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Pendik'te feribot kazası:  Yaralılar var
Pendik'te feribot kazası:  Yaralılar var

Pendik'te feribot kazası:  Yaralılar var

Pendik İDO İskelesinde bir feribotun kıyıya yanaşması sırasında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

A+A-

Pendik İDO İskelesinde bir feribotun kıyıya yanaşması sırasında meydana gelen kazada yaralılar olduğu bildirildi. Yalova'dan gelen feribotun teknik bir arıza nedeniyle kıyıya çarptığı belirtildi.

Pendik İDO İskelesinde bir feribotun kıyıya yanaşması sırasında meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Yalova'dan Pendik'e gelen "Fatih Sultan Mehmet 1" feribotu saat 14.45 sıralarında yanaştığı sırada teknik arıza nedeniyme iskeleye çarptı. Kazada 10 yolcu hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bazı yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken bazılarına da olay yerinde müdahale edildi. Bir görgü tanığı, "ayakta duranlar düşerek yaralandı" diye konuştu.

İDO AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada İDO'dan kazayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "14.00 Yalova-Pendik seferini yapan Fatih Sultan Mehmet-1 isimli IDO ferrycat tipi gemi, saat 14.50'de Pendik İskelesi'ne yanaşmaya çalıştığı sırada iskeleye sert bir şekilde yaslanmıştır. Yaslanmanın etkisi ile ayakta bulunan yolcularımızdan birkaçında hafif yaralanmalar meydana gelmiştir. Yaralılara olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahaleleri yapılarak ayakta tedavileri gerçekleştirilmiştir" denildi.

feri_k.jpg

feri_k2.jpg

feri_k3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5464 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum