1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Salih Zeki Çakır DTO’nun Meclis başkanı oldu
Salih Zeki Çakır DTO’nun Meclis başkanı oldu

Salih Zeki Çakır DTO’nun Meclis başkanı oldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Organ Seçimleri yapıldı.  Salih Zeki Çakır, Deniz Ticaret Odası'nın yeni Meclis Başkanı seçildi. Daha önce bu görevi Cengiz Kaptanoğlu yürütüyordu.

A+A-

8 Nisan’da gerçekleşen ve Tamer Kıran’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz (İMEAK) Bölgeleri Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimlerinin ardından bugün, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Organ Seçimleri yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 2018-2022 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin belirleneceği seçimler, bugün yapıldı. Seçimlerde Salih Zeki Çakır İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı oldu. Kenan Turkantos ile Emin Eminoğlu DTO Meclis başkan yardımcısı olurken, Barış Türkmen katip üye seçildi.

Cengiz Kaptanoğl’nun yerine İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı seçilen Çakır şunları söyledi: 'Benden önce burada meclis başkanlığı görevini yürütenlere şükranlarımı sunuyorum, aramızda olmayanları da rahmetle anıyorum. Deniz Ticaret Odası'nın kuruluşundan bu yana emeği olan Cengiz Kaptanoğlu'na ayrıca teşekkür ediyorum.'

Küslükler sona erdi

Daha sonra kürsüye gelen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran  emeği geçen herkese teşekkür etti. Kıran konuşmasında şunları söyledi: "Çok uzun bir secim dönemi geçirdik ama bu süreçte çok güzel insanlarla tanıştık ve birçoğunu meclise taşıdık. Bugün Miraç Kandili ve bugün tek bir mesaj vermek istiyorum. Bugün uzun zamandır dargın olduğumuz Murat Er ile DTO Meclis girişinde tokalaştık ve sarıldık. Bugün vermek istediğim tek mesaj bu. Birlik ve beraberlik. Hayırlı uğurlu olsun."

Metin Kalkavan ise konuşma yapmak istemedi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

 

Adnan Naiboğlu

Başaran Bayrak

Burak Akartaş

İbrahim Tamer Haşimoğlu

Mustafa Can

Ömer Faruk Miras

Recep Düzgit

Şadan Kaptanoğlu Dikici

Timur Taylan Kalkavan

Uğur Sina Şen

Abdülvahit Şimşek

Ahmet Can Bozkurt

Hakan Çendik

Kemal Barış Dillioğlu

Murat Kul

Mustafa Muhtaroğlu

Orhan Gülcek

Ümit Sandıkçı

Zihni Memişoğlu

8 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılan seçimlerde, Tamer Kıran 2 bin 300 oy olarak, Deniz Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçilmişti.

48 meslek komitesinden mavi liste ile yarışan Tamer Kıran 32, beyaz liste ile yarışan Metin Kalkavan ise 16 meslek komitesi kazanmıştı. Mavi listeden 80, beyaz listeden ise 39 üye İMEAK DTO Meclisi'ne seçilmişti.

Bugün yapılan seçimlerde ise, Deniz Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu belirlendi.

dsc_7863.jpg

dsc_7768.jpg

dsc_7539.jpg

dsc_7531.jpg

dsc_7516.jpg

dsc_7843.jpg

dto.jpeg

dto1.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 8076 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.