1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. Savunma sanayicileri temsilcilerinden önemli buluşma
Savunma sanayicileri temsilcilerinden önemli buluşma

Savunma sanayicileri temsilcilerinden önemli buluşma

IMC Organizasyon tarafından 30 Kasım 2016 tarihinde The Green Park Pendik Hotel İstanbul’da 3. Uluslararası Savunma Sanayii Yeni Yatırımlar ve İnovasyon Konferansı gerçekleştirildi.

A+A-

Açılışını Savunma Sanayi Müsteşarlığı Alt Sistemler Daire Başkanı Dr. Ata Şenlikçi'nin gerçekleştirdiği, konferansta sektörün öncü firmaları yer aldı.

Konferans sunumlarında Milli Projeler, Kümelenme, Siber Güvenlik, Yeni Yatırımlar, Ar-ge Projeleri Kara, Hava, Deniz Sistemleri Projeleri ve İnovasyon gibi önemli konu başlıklarına yer verildi.

THYSSENKRUPP, HEXAGON STUDIO, NETAŞ, OBSS, DESAN SHIPYARD firmalarının sponsor olarak destek sağladığı etkinliğe ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kaval, FNSS Yönetim Başdanışmanı Haluk Bulucu, TUSAŞ, HAVELSAN, MKEK gibi sektörün lider firma temsilcileri de kuvvetli sunumları ile etkinliğe destek sağladılar. 

Konferansa ayrıca AR-GE ve TEKNOLOJİ alanında faaliyet gösteren firmalar stantlarıyla yer alarak ürünleri katılımcılara tanıtma fırsatı yakaladı. Firma üst düzey yöneticileri, yaptıkları sunumlarla katılımcılara sektördeki önemli güncel gelişmeler ve gerçekleştirdikleri çalışmalar, yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

SAHA İSTANBUL, TEKNOPARK İSTANBUL gibi kuruluşlarının yöneticileri ve temsilci firmalarının da izleyici olarak katılım sağladığı konferansta profesyonel üst düzey yöneticiler Savunma Sanayiinin nabzını tutmuş ve güncel gelişmeleri sektör delegeleriyle paylaştı.

Konferansın coffebreak-network bölümlerinde karşılıklı ilişkilerin gelişmesi ve işbirlikleri Pazar arayışı doğrultusunda delegeler konferansdan memnuniyetle ve tekrarını ümit ederek ayrıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3866 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.