Ferit Şahenk Doğuş’ta ipleri tamamen eline aldı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk holdingde CEO görevini de üstlendi. CEO olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atandı. Akhan’ın Galataport ve inşaat işlerinden sorumlu olacağı belirtildi.

Doğuş Holding’in dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk holdingde CEO görevini de üstlenirken, CEO olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atandı. Akhan’ın Galataport ve inşaat işlerinden sorumlu olacağı belirtildi.

KAP’a yapılan açıklamada kararın dün yapılan yönetim kurulu toplantısında alındığı belirtildi.

Damla Çelikçi’nin finansman ve refinansman konusunda başkan danışmanlığı görevi üstleneceği ifade edilirken, Barış Alpay’ın Finans Direktörü olarak görevine devam edeceği kaydedildi.

Akın Tavuz’un Doğuş Grubu Chief Operating Officer (COO) rolünü üstleneceği bildirilirken, Buse Özen’in İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yapacağı belirtildi.

Vira Haber

EKONOMİ Haberleri

Ege İhracatçı Birlikleri’nden 2025 Değerlendirmesi: “Bu Yıl Büyüme Değil, Dayanıklılık Yılıydı”
Türk P&I Sigorta’dan Tanker ve Yakıt Barçlarına P&I Teminatı Yeniden Başladı
İhracatçıya “Dahilde KDV” Şoku: 27 Yıllık İstisna Sona Erdi
İhracatta Hedef Ülke Sayısı 60’a Yükseldi
Aliağa, İhracatta Türkiye’nin İkinci Büyük Gümrüğü Oldu